ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σπανούλης: "Ξεχειλίζω από όρεξη"

HOUSTON - OCTOBER 20:  Houston Rockets player Vassilis Spanoulis sacks groceries at a local HEB grocery store on October 20, 2006 in Houston, Texas. NOTE TO USER:User expressly acknowleges and agrees that, by downloading and/or using this Photograph, user is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. (Photo by Bill Baptist/NBAE via Getty Images) *** Local Caption *** Vassilis Spanoulis
σπανουλης σουπερ μάρκετ NBAE/GETTY IMAGES

"Μόνο στον Παναθηναϊκό θα ξαναγίνουν ευτυχισμένος" λέει ο γεμάτος... όρεξη Βασίλης Σπανούλης

"Ο Παναθηναϊκός είναι η μοναδική ομάδα που μου καλύπτει τις προσδοκίες μου. Ένας σύλλογος που θα με ξανακάνει ευτυχισμένο. Όπου θα μπορώ να παίζω και να βγάζω στο παρκέ αυτά που μπορώ.

Έχει τους κατάλληλους προπονητές, που σέβομαι ως ανθρώπους κι ως επαγγελματίες. Πιστεύω ότι όλα στον Παναθηναϊκό θα είναι πιο ευχάριστα για μένα"

σχολίασε ο διεθνής πλέι-μέικερ στη συνέντευξη που παραχώρησε στο "Ε.Τ" και στον δημοσιογράφο Νίκο Παπαϊωάννου.

Τι του έλειψε αυτό το χρόνο; "Νοστάλγησα τους φίλους μου, την οικογένεια μου, τον δικό μου τρόπο ζωής. Και το καλό μπάσκετ. Πάνω από όλα όμως να παίζω στους αγώνες. Το μπάσκετ παίζει τεράστιο ρόλο στη ζωή μου.

Πέρα από την υγεία τη δική και της οικογένειας μου, όταν ξυπνάω κάθε πρωί αυτό που έχω στο μυαλό μου είναι πως θα παίξω καλύτερο μπάσκετ”

απαντάει.

Η απραξία, όμως, δεν τον έχει φέρει πίσω. Το αντίθετο μάλιστα... "Δούλεψα στην αντοχή, την ταχύτητα, στην τεχνική κατάρτιση. Τους μήνες που ήμουν στο Χιούστον δούλεψα ατομικά περισσότερο από όλα τα προηγούμενα χρόνια της καριέρας μου. Νιώθω ότι είμαι σε τρομερή κατάσταση. Αισθάνομαι καλά μέσα μου. Έχω μεγάλη όρεξη για μπάσκετ" σχολίασε.

Για να καταλήξει: "Η όρεξη μου ξεχειλίζει . Δεν το αγαπώ το μπάσκετ. Το λατρεύω. Το υπεραγαπώ. Είναι η ζωή μου. Μου έδωσε κάποιες ανέσεις και σπουδαίες φιλίες. Είναι για μένα κάτι παραπάνω από τρόπος ζωής. Είτε έπαιζα όλη την προηγούμενη χρονιά, είτε όχι θα είχα την ίδια ακριβώς όρεξη για την Εθνική. Και το ίδιο κίνητρο. Θέλω πάντα να κάνω κάτι παραπάνω από την προηγούμενη χρονιά”





TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ