ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σπίτζερ: "Φαβορί ο ΟΣΦΠ για ΜακΙντάιρ"

Σπίτζερ: "Φαβορί ο ΟΣΦΠ για ΜακΙντάιρ"
ΜακΙντάιρ

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να πρεσάρει τη Σιένα για τον Μακ Ιντάιρ, ο ατζέντης του οποίου, Κρεγκ Σπίτζερ, λέει στο SPORT 24 ότι οι ερυθρόλευκοι είναι το φαβορί για να τον αποκτήσουν (videos)

Την περασμένη εβδομάδα ο Κρεγκ Σπίτζερ μάς είχε ενημερώσει ότι βρίσκεται σε επαφή με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για τον Τερέλ Μακ Ιντάιρ. Σήμερα προχωρά ένα βήμα πιο πέρα και χρίζει φαβορί για την απόκτηση του Αμερικανού τους "ερυθρόλευκους". "Ο Ολυμπιακός έχει ασχοληθεί πιο ζεστά με τον Τερέλ. Έχουμε κάνει πιο προχωρημένες συζητήσεις, έχουμε μιλήσει ακόμα και για χρήματα. Θα έλεγα λοιπόν πως είναι το φαβορί", λέει στο SPORT 24 ο Σπίτζερ και επαναλαμβάνει το αυτονόητο: ότι το κλειδί της πραγματοποίησης της μεταγραφής κρατά το αφεντικό της Σιένα, ο Φερντινάντο Μινούτσι.

"Κάνει πολιτική ο Μινούτσι"

Ο Μακ Ιντάιρ έχει συμβόλαιο για δύο ακόμα χρόνια με τη Σιένα. Του χρόνου, ωστόσο, μπορεί να φύγει πληρώνοντας ένα ευτελές, για την αξία του, μπάι άουτ της τάξεως των 200.000 δολαρίων. Αυτό μπορεί κατά τον Κρεγκ Σπίτζερ να παίξει ρόλο στη στάση που θα κρατήσει ο Μινούτσι.

"Έχουμε δύο δεδομένα", λέει. "Πρώτον, ότι ο Τερέλ πήγε στον Μινούτσι αμέσως μετά τη λήξη των πλέι οφ στην Ιταλία και του είπε ξεκάθαρα ότι θέλει να φύγει. Και δεύτερον, ότι του χρόνου μπορεί να φύγει πληρώνοντας μόλις 200.000 δολάρια. Αν ο πρόεδρος της Σιένα θέλει να κρατήσει έναν δυσαρεστημένο παίκτη, δικαίωμά του. Κάτι τέτοιο πήγε να κάνει, όμως, και ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής Λιόν με τον Μπενζεμά, που επίσης είχε ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο, αλλά μόλις είδε ότι ο παίκτης δεν ήθελε να μείνει, τον έδωσε τελικά στη Ρεάλ και πήρε και καλά χρήματα.

Πιστεύω, λοιπόν, ότι ο Μινούτσι, που είναι ένας ικανότατος επιχειρηματίας, κατανοεί ότι αν πουλήσει φέτος τον Μακ Ιντάιρ, μπορεί να κερδίσει περισσότερα χρήματα από τα 200.000 δολάρια που θα πάρει του χρόνου. Γι' αυτό κάνει πολιτική με στόχο να επωφεληθεί όσο το δυνατόν πιο πολύ".

Στο τραπέζι και ο Τεόντοσιτς

Κάπου εδώ μπαίνει στην εικόνα ο Ολυμπιακός. Ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες σκοπεύει, μετά και την απόκτηση του Ανδρέα Γλυνιαδάκη, να δαπανήσει το μεγαλύτερο μέρος του φετινού μεταγραφικού προϋπολογισμού για να πάρει έναν καλό πλέι μέικερ. Αυτός θα είναι ο Μακ Ιντάιρ, κάτι που "δένει" με όσα αναφέρει πιο πάνω ο Σπίτζερ.

Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν κάνει μια πρώτη κρούση στη Σιένα, η οποία έπεσε στο κενό, αλλά προφανώς σκοπεύουν να επανέλθουν. Τα 2 εκ. Ευρώ, που φέρεται να ζήτησε σε πρώτη φάση ο Μινούτσι, είναι απαγορευτικό ποσό, αλλά ο Ολυμπιακός ελπίζει ότι το αφεντικό της Σιένα θα ρίξει τις απαιτήσεις του σε λογικές τιμές, ποντάροντας κυρίως σε όσα λέει ο Σπίτζερ (στην επιθυμία του Μακ Ιντάιρ να φύγει και στο χαμηλό μπάι άουτ που έχει για την επόμενη χρονιά), αλλά και σε κάτι ακόμα.

Όλα δείχνουν πως οι "ερυθρόλευκοι", εφόσον διαπιστώσουν ότι ο Φερντινάντο Μινούτσι το συζητά σοβαρά, είναι διατεθειμένοι να ρίξουν στο τραπέζι και το όνομα του Μίλος Τεόντοσιτς. Να δώσουν, δηλαδή, στην Σιένα (είτε ως δανεικό είτε ακόμα και ως ελεύθερο) τον Σέρβο ώστε να μειωθούν οι απαιτήσεις σε χρήμα του Μινούτσι. Όλα αυτά φυσικά θα φανούν στην πορεία.

"Πιστεύω ότι αυτή η εβδομάδα θα είναι κρίσιμη για την πορεία της υπόθεσης", λέει κλείνοντας ο Κρεγκ Σπίτζερ.

Ο ΜακΙντάιρ εναντίον του Παναθηναϊκού



Ο Τερέλ ΜακΙντάιρ μιλά για τον... Τερέλ Μακ Ιντάιρ



























TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ