NBA

"Σπουδαία η Μπάρτσα, κορυφαίος ο Μέσι"

LONDON, ENGLAND - OCTOBER 04:  Kobe Bryant of the Los Angeles Lakers during the NBA Europe Live match between the Los Angeles Lakers and the Minnesota Timberwolves at the O2 arena on October 4, 2010 in London, England.  (Photo by Clive Rose/Getty Images)
LONDON, ENGLAND - OCTOBER 04: Kobe Bryant of the Los Angeles Lakers during the NBA Europe Live match between the Los Angeles Lakers and the Minnesota Timberwolves at the O2 arena on October 4, 2010 in London, England. (Photo by Clive Rose/Getty Images) GETTY IMAGES

Το εγκώμιο της ποδοσφαιρικής Μπαρτσελόνα και του Λιονέλ Μέσι έπλεξε ο Κόμπε Μπράιαντ, ενόψει της φιλικής αναμέτρησης των Λος Άντζελες Λέικερς με τους "μπλαουγκράνα" στη Βαρκελώνη.

Δύο ημέρες πριν την πολυαναμενόμενη σύγκρουση Μπαρτσελόνα-Λος Άντζελες Λέικερς, ο Κόμπε Μπράιαντ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την ποδοσφαιρική ομάδα των "μπλαουγκράνα", ενώ χαρακτήρισε τον Λιονέλ Μέσι ως τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο αυτή τη στιγμή.

"Έχουν σπουδαία ομάδα και τους παρακολουθώ πάντα. Ο Μέσι είναι ο καλύτερος στον κόσμο. Τσάβι και Ινιέστα είναι επίσης πολύ καλοί, αλλά νομίζω ότι ο Μέσι είναι ο καλύτερος.

Θα παίξω σίγουρα στο ματς. Πιστεύω ότι ο αγώνας θα είναι διασκεδαστικός μεταξύ δύο ομάδων που θα παίξουν σκληρά. Είμαι πολύ καλά.

Θα προσπαθήσω να παίξω περισσότερο απ'ότι τη Δευτέρα (σ.σ έπαιξε μόλις έξι λεπτά τη Δευτέρα με αντίπαλο τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς τη Δευτέρα)",
τόνισε ο σούπερ-σταρ των "λιμνανθρώπων", ο οποίος μίλησε επίσης για την επιστροφή του Πάου Γκασόλ στην πατρίδα του.

"Είμαι χαρούμενος για αυτόν. Είναι συναρπαστικό για αυτόν να επιστρέφει σπίτι. Ξέρω ότι εδώ τον αντιμετωπίζουν ως ήρωα. Όταν μιλάμε οι κουβέντες μας είναι περισσότερο για το ποδόσφαιρο παρά για το μπάσκετ".

Αναφερόμενος τέλος στις διαφορές που βλέπει μεταξύ ποδοσφαίρου και μπάσκετ αλλά και το αν σκοπεύει να κλείσει την καριέρα του στην Ευρώπη, δήλωσε:

"Για κάθε σπορ είναι σημαντικό να παλεύεις κάθε στιγμή για να έχεις τη μπάλα. Είναι σημαντικό για μας το παιχνίδι, αλλά δεν βλέπω φαβορί την Πέμπτη. Κάποια στιγμή θα μου άρεσε να παίξω στην Ευρώπη, ίσως στην Ιταλία".

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ