ΑΕΚ

Στα... άκρα με τον Χατζή

"Αυτό το ευχαριστώ; Για ΑΕΚ δεν μπορεί να μου μιλήσει κανείς" απαντά ο Χατζής στην ΚΑΕ που τον... καληνύχτισε

Οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει κατά τη διάρκεια της χρονιάς προκειμένου ο παίκτης να δεσμεύσει τα χρήματα, για να μην τα πάρει άλλος και στη συνέχεια αυτά να μοιραστούν στους υπόλοιπους.
Είναι χαρακτηριστικό ότι όταν έγινε γνωστή η κίνηση είχε προκληθεί σάλος στα αποδυτήρια του "δικεφάλου", πριν γίνουν οι αμοιβαίες διευκρινύσεις πριν το παιχνίδι με την ΑΕΛ.

Η τελευταία εξέλιξη, πάντως, οδήγησε τους "κιτρινόμαυρους" στην έκδοση μιας σκληρής ανακοίνωσης που ουσιαστικά "τελειώνει" τον 32χρονο γκαρντ από την Ένωση. Στη συνέχεια ο ίδιος προχώρησε σε μια απάνητηση ρίχνοντας... λάδι στη φωτιά.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει:

"Η ΑΕΚ ΚΑΕ δέχτηκε χτύπημα κάτω από τη ζώνη. Θύτης ο… Νίκος Χατζής! Ο αρχηγός και "σημαία" της ΑΕΚ αθέτησε τη συμφωνία που είχε κάνει με την προσωρινή διοίκηση της ΚΑΕ και προχώρησε σε δέσμευση όλων των δόσεων του ΑΝΤΕΝΝΑ, για χρέη παρελθόντων ετών.

Με την πράξη του αυτή ο αθλητής Χατζής έκλεισε για δεύτερη φορά στην καριέρα του την πόρτα της ΑΕΚ που τον ανέδειξε. Ο αθλητής Χατζής αποφάσισε να μην αποτελεί πια την "σημαία" της ομάδας μας.

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ… Νίκο Χατζή.

Η ΑΕΚ χρειάζεται καρδιά, συναίσθημα και ειλικρίνεια"





.

Η απάντηση του Χατζή

Ο ίδιος ο παίκτης προχώρησε σε μια επίσημη δήλωση-απάντησης, παρουσιάζοντας τη δική του πλευρά. Αναλυτικά:

"Αυτό είναι το "ευχαριστώ" για τα τόσα χρόνια υπομονής. Όλη τη φετινή σεζόν έπαιζα –σχεδόν- απλήρωτος και μου οφείλουν τουλάχιστον εφτά μισθούς. Παρά τις αλλεπάλληλες προσπάθειές μου να επικοινωνήσω με τους υπεύθυνους, άπαντες είχαν εξαφανιστεί.

Κανένας δεν μου μίλησε, όχι για το θέμα της παραμονής μου, αλλά ούτε και για το αν και πότε θα πάρω τα χρήματά μου. Είναι λογικό, όπως κάθε άνθρωπος που εργάζεται σε μια δουλειά να θέλει κάποια στιγμή να πληρωθεί. Αυτό προσπάθησα κι εγώ να ζητήσω και τίποτα παραπάνω.

Από εκεί και πέρα, όπως κάνουν και όλοι οι συμπαίκτες μου, έπρεπε να διασφαλίσω τα δικαιώματά μου. Τη φανέλα της ΑΕΚ την έχω ματώσει και αγαπήσει όσο λίγοι.

Ξεχνάει ο (η) ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ αυτής της ανακοίνωσης, ότι ως αρχηγός το 2000 σήκωσα το Κύπελλο Σαπόρτα στη Λοζάννη και το 2002 το πρωτάθλημα Ελλάδος, παίζοντας ουσιαστικά τραυματίας όλη τη σεζόν. Για την αγάπη μου, λοιπόν, για την ΑΕΚ δεν μπορεί να μιλήσει κανένας. Εγώ ποτέ δεν έφυγα από την ΑΕΚ με δική μου πρωτοβουλία. Θυμούνται και ξέρουν όλοι ότι με έδιωξαν"





.

Κι όλα αυτά ενώ την Τετάρτη αναμένεται να συνεδριάσει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, υπό το φόβο (των "κιτρινόμαυρων") της κατάπτωσης της εγγυητικής επιταγής που θα τους αναγκάσει να βάλουν άμεσα το χέρι στην τσέπη κι ενώ "πιέζονται" ακόμη για τα χρήματα της φετινής χρονιάς.

Μετά μάλιστα τη δέσμευση των χρημάτων από τον Νίκο Χατζή τα περιθώρια στένεψαν ακόμη περισσότερο, διότι θα πρέπει να βρεθεί τρόπος να "κλείσει" η τρύπα.
















TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ