ΑΡΗΣ

Στα γραφεία της ΚΑΕ ο Μάριο Μπόνι

Στα γραφεία της ΚΑΕ ο Μάριο Μπόνι
Μπόνι

Τα γραφεία της ΚΑΕ Άρης στο "Αλεξάνδρειο" επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης (11:00) ο Μάριο Μπόνι

Αρχικά ο Ιταλός συναντήθηκε με τον Γιάννη Δαμιανίδη και τον Αντρέα Ματσόν ενώ είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και τους Νίκο Βετούλα και Χάρη Μαρκόπουλο που αποτελούν μέλη του τεχνικού τιμ αλλά και το προσωπικό της ΚΑΕ.
Στη συνέχεια είχε συνομιλία με τον πρόεδρο του Άρη που στο γραφείο του είχε και κορνίζα του Μπόνι από την εποχή που αγωνιζόταν στους "κίτρινους", γεγονός που συγκίνησε τον Ιταλό.

" Είναι υπέροχα τα γραφεία της ομάδας. Μεγάλη υπόθεση για τον Άρη να έχει τα γραφεία του στο γήπεδο. Όταν έπαιζα στην ομάδα, τα γραφεία βρίσκονταν στο ποδοσφαιρικό γήπεδο. Από τότε όμως άλλαξαν πολλά", δήλωσε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ο Μπόνι.

" Ο Άρης κινείται πλέον σε επαγγελματικά επίπεδα και νιώθω πολύ χαρούμενος γι' αυτό", τόνισε, ενώ μπαίνοντας στην αίθουσα VIP όπου υπάρχουν ορισμένα από τα Κύπελλα που κατέκτησε ο Άρης παρατήρησε το ένα από τα δύο τρόπαια που κατέκτησε αγωνιζόμενος στους Θεσσαλονικείς.

Πήγε προς το μέρος που βρίσκεται το Κύπελλο Ελλάδας που κρατούσε στα χέρια του την 1η Ιανουαρίου του 1998 μετά το νικηφόρο τελικό κόντρα στην ΑΕΚ με 71-68. Στον τελευταίο του αγώνα ως παίκτης του Άρη: " Δεν θα μπορούσα να μην αναγνωρίσω το συγκεκριμένο Kύπελλο όσα χρόνια και να περάσουν".

"Ένιωσα πολύ έντονα εκείνες τις μέρες. Έγιναν τόσα πολλά. Παρόλα αυτά παίξαμε με πάθος και καρδιά. Είχαμε τόσα προβλήματα, αλλά τα αφήσαμε όλα πίσω μας και κάναμε περήφανο τον κόσμο μας

".

Η συνέχεια περιελάμβανε μία βόλτα του Μπόνι στο παρκέ του "Αλεξανδρείου", όπου παρατήρησε και τις αλλαγές στο γήπεδο: " Τα καθίσματα είναι διαφορετικά και βλέπω ότι μπήκαν πυλώνες φωτισμού. Παρόλα αυτά μου φαίνεται ίδιο με τότε. Το ίδιο όμορφο. Εύχομαι η ομάδα μας να ζήσει και άλλες μεγάλες στιγμές εδώ μέσα. Θα επιδιώξω να είμαι εδώ στις 29 Σεπτεμβρίου στον πρώτο προκριματικό αγώνα με το Μαρούσι για την Ευρωλίγκα".

Εργομετρικός έλεγχος για τους παίκτες
Όσον αφορά στην έναρξη της προετοιμασίας, οι παίκτες υποβλήθηκαν την Τρίτη στον καθιερωμένο εργομετρικό έλεγχο.

Οι έξι Έλληνες που βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη χωρίστηκαν σε δύο ομάδες (Νίκος Αργυρόπουλος, Σπύρος Μούρτος και Γάϊος Σκορδίλης το πρώτο και Νίκος Μπάρλος, Νίκος Χατζηβρέττας και Δήμος Ντικούδης το δεύτερο).

Όσον αφορά στον Λίνο Χρυσικόπουλο, έφτασε σήμερα τα ξημερώματα στην Θεσσαλονίκη από το Ντάλας και θα υποβληθεί την Τετάρτη σε ιατρικό έλεγχο και εν συνεχεία θα πάρει όπως είναι λογικό μια ολιγοήμερη άδεια από τον Αντρέα Ματσόν.

Έτσι, θα έχει την ευκαιρία να ξεκουραστεί μετά τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την Εθνική Εφήβων U18 και τη συμμετοχή του στο τουρνουά Adidas Nations. Ο νεαρός καλαθοσφαιριστής θα ενσωματωθεί στο πρόγραμμα προετοιμασίας την προσεχή Δευτέρα.

Τέλος, το πρόγραμμα για το απόγευμα της Τρίτης περιλαμβάνει εκγύμναση με τρέξιμο στο Καυταντζόγλειο, ενώ την Τετάρτη και την Πέμπτη διπλές προπονήσεις (τρέξιμο το πρωί στο Καυταντζόγλειο και σουτ το απόγευμα στο Αλεξάνδρειο).



















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ