ΑΡΗΣ

Στακ: "Έχουν τη γνώμη τους"

"Ο κόσμος έχει την άποψη του" λέει ο Ράιαν Στακ. Χαρίσης: "Πιο τυχερός ο Άρης". Μαγνητική ο Άκερ

Αιτία; Οι πόνοι στον μηνίσκο του δεξιού ποδιού του Αμερικανού από την τελευταία προπόνηση του Σαββάτου στο ΣΕΦ με αποτέλεσμα αύριο να υποβληθεί σε μαγνητική με το αποτέλεσμά της να κρίνουν την συμμετοχή του στον αγώνα της Πέμπτης στο ΣΕΦ με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο ότι θα προλάβει.
Στακ: "Έχουν την γνώμη τους"
Μετά το τέλος του αγώνα στο Αλεξάνδρειο ο Ράιαν Στακ φρόντισε να δώσει την δική του εξήγηση για τις – αναμενόμενες - αποδοκιμασίες στο πρόσωπό του από τους φιλάθλους του Άρη. Η εμφάνισή του Στακ ήταν η πρώτη στο Αλεξάνδρειο ως αντίπαλος του Άρη και το ότι τα άκουσε είχε να κάνει εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο το περασμένο καλοκαίρι είχε αποχωρήσει από την ομάδα της Θεσσαλονίκης και λίγες ώρες μετά συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό.

"Οι αποδοκιμασίες είναι μέρος του παιχνιδιού. Εγώ από την πλευρά ήρθα εδώ για να κάνω την δουλειά μου. Ο Άρης είναι μία πολύ καλή ομάδα, είχαμε τις ευκαιρίες αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε", είπε ο Στακ που για το παιχνίδι της Πέμπτης στο ΣΕΦ τόνισε: "Πρέπει να κερδίσουμε για να ισοφαρίσουμε την σειρά. Το πρώτο παιχνίδι ήταν το πιο δύσκολο αλλά δεν πήγε όπως θα θέλαμε και τώρα θα πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας για τον αγώνα της Πέμπτης".

Ο Στακ αναφερόμενος εκ νέου στους φιλάθλους του Άρη δήλωσε: "Οι φίλαθλοι είναι εκνευρισμένοι με μένα αλλά νομίζω ότι αυτό ισχύει για ένα πολύ μικρό, μικρό, μικρό ποσοστό", και κατέληξε: "Δεν έχω τίποτα μαζί τους".

Οι φίλαθλοι του Άρη είναι εκπληκτικοί, δημιουργούν μία ιδανική ατμόσφαιρα και ανυπομονώ να επιστρέψω στον τρίτο αγώνα. Δεν ξεχνάω τις όμορφες στιγμές που πέρασα στον Άρη, ήταν εκπληκτικά χρόνια". Χαρίσης: "Πιο τυχερός ο Άρης"
Ο Χρήστος Χαρίσης που προσπάθησε να κερδίσει στην κυριολεξία μόνος του τον Άρη επισήμανε πως: "Είχαμε τις ευκαιρίες να πάρουμε την νίκη στην κανονική διάρκεια αλλά και στην παράταση όμως κάναμε λάθη, άσχημες επιλογές και δεν τα καταφέραμε. Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα θεωρώ ότι είχαμε τον έλεγχο όμως στο τέλος ο Άρης ήταν πιο τυχερός. Εμείς πρέπει τώρα να ισοφαρίσουμε την σειρά σε 1-1 στην έδρα μας, για να έρθουμε για να κερδίσουμε τον τρίτο αγώνα".

Όσο για την δική του εμφάνιση; "Προσπαθώ πάντα να βοηθάω την ομάδα να κερδίσει, είτε με πόντους είτε με ότι ζητήσει ο προπονητής μου".










TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ