ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στακ: "Θα γίνει πόλεμος"

Στακ: "Θα γίνει πόλεμος"
στακ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Τη διαφορά στο παιχνίδι μας έκανε ο Σοφοκλής", είπε για τον τέταρτο ημιτελικό, ο Ράιαν Στακ

Ο Στακ μάλιστα δεν δίστασε χθες στο ΣΕΦ μετά την επίτευξη του 2-2 και αφού είχε την ευκαιρία να τα πει με τον "κολλητό" του και φόργουορντ του Άρη, Μάικ Ουίλκινσον, να χαρακτηρίσει τον αγώνα του Σαββάτου στο Αλεξάνδρειο ως έναν πόλεμο για την κατάκτηση της νίκης.
"Παίξαμε ως ομάδα και ήμασταν πολύ καλύτεροι από τα προηγούμενα παιχνίδια και πραγματικά δείξαμε τον καλύτερό μας εαυτό", δήλωσε ο Στακ για το 92-68 και αμέσως μετά στάθηκε στον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη λέγοντας πως: "Αυτός που έκανε την διαφορά ήταν ο Σοφοκλής που σε 10΄ σημείωσε 15 πόντους και ήταν ο παίκτης που άλλαξε τα δεδομένα", και κατέληξε: "Θέλουμε έναν τέτοιο Σοφοκλή".

Όσο για το παιχνίδι του Σαββάτου; "Ανυπομονώ να έρθω στο Αλεξάνδρειο όπου ξέρω ότι η ατμόσφαιρα θα είναι καταπληκτική από τους φιλάθλους του Άρη. Όπως και να έχει όμως θα γίνει πόλεμος. Δεν είναι ένα απλό Παιχνίδι. Έχω επιστρέψει στο Αλεξάνδρειο ως αντίπαλος και ξέρω πως είναι. Θα πάμε για τη νίκη και δεν θα πρέπει να μας επηρεάσει η ατμόσφαιρα που θα υπάρχει".


TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ