ΑΡΗΣ

Στη διάθεση του Ματσόν ο Κλαρκ

Στη διάθεση του Ματσόν ο Κλαρκ
Κλαρκ

Ικανοποιημένος για την επιστροφή του Κίκι Κλαρκ στις προπονήσεις ήταν ο Αντρέα Ματσόν

Ο Αμερικανός με το βουλγάρικο διαβατήριο πλέι μέικερ του Άρη που ήταν απών στα δύο τελευταία φιλικά παιχνίδια στα πλαίσια του 18ου τουρνουά "Μαυροσκούφεια" με Ακαντέμικ και Πανελλήνιο, δείχνει να έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον ώμο του.
Αυτό βέβαια που απομένει από εδώ και στο εξής στις μέρες που θα ακολουθήσουν μέχρι την Τρίτη θα είναι ο Κλαρκ να καλύψει το χαμένο έδαφος για να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος για το σημαντικό αυτό παιχνίδι που περιμένει τον Άρη.

Την ίδια ώρα κι ενώ το μυαλό του Ματσόν είναι προσηλωμένο στο ραντεβού της Τρίτης, στο πρώτο από τα τέσσερα συνολικά βήματα του Άρη στον δρόμο της παρουσίας του στους ομίλους της Ευρωλίγκα στις τάξεις της διοίκησης της ΚΑΕ συνεχίζουν να ασχολούνται με τον Τζερεμάια Μάσεϊ.

Ο Αμερικανός με το σκοπιανό διαβατήριο φόργουορντ μπορεί να ανήκει στην Ρεάλ Μαδρίτης ωστόσο δεν φαίνεται να είναι στα υπόψη του Ετόρε Μεσίνα κάτι όμως που θα πρέπει να φανεί και στην πράξη. Κατά τα άλλα κι όσον αφορά την περίπτωση του Γιάννη Καλαμπόκη το φλερτ φαίνεται να μην προχωράει.

Η εκδήλωση των παλαιμάχων
Ζεστό καλωσόρισμα στους νεοαποκτηθέντες παίκτες του Άρη επεφύλασσαν απόψε σε εκδήλωση που διοργάνωσαν οι παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές των "κίτρινων".

Συνάθροιση στην οποία παραβρέθηκαν παίκτες, τεχνικό επιτελείο, διοικούντες την ΚΑΕ και ο υφυπουργός Πολιτισμού, αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης.

" Στόχος του Άρη είναι η Ευρωλίγκα. Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας, όμως, πως η παρουσία της ομάδας εκεί φέτος δεν έχει να κάνει μόνο με τα παιχνίδια απέναντι στο Μαρούσι. Συνολικά είναι τέσσερις οι αγώνες που εξασφαλίζουν την παρουσία στους ομίλους", τόνισε, μεταξύ άλλωνo Γιώργος Σιγάλας, μέλος του συλλόγου των παλαιμάχων και νυν προπονητής του Ερμή Λαγκαδά και πρόσθεσε: " Είναι κατάλληλη η περίοδος για να στηριχτεί ο Άρης σε Έλληνες παίκτες".

Από την πλευρά του ο Δήμος Ντικούδης τόνισε: " Είναι μεγάλη τιμή να αγωνίζομαι στον Άρη, που είναι ίσως η πιο ιστορική ομάδα της Ελλάδας. Τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο καμία ομάδα δεν είναι 100% έτοιμη, ούτε εμείς φυσικά".

"Είναι σημαντικό που διαθέτει η ομάδα πολλούς Έλληνες παίκτες. Γεγονός που ωφελεί και εμάς, αλλά και τους φιλάθλους που μπορούν να «δεθούν» περισσότερο με την ομάδα, από ό,τι θα ίσχυε αν είχαμε πολλούς ξένους

".













TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ