ΑΡΗΣ

Στη Γκραν Κανάρια ο Μπορόβνιακ

Στη Γκραν Κανάρια ο Μπορόβνιακ
Μπορόβνιακ

Η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε τη κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Ντέγιαν Μπορόβνιακ, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γκραν Κανάρια.

Μία εξέλιξη που όπως ήταν επόμενο ξάφνιασε τον Λευτέρη Σούμποτιτς και πλέον ο Ελληνοσλοβένος τεχνικός του Άρη καλείται να καλύψει ένα ακόμη κενό στο ρόστερ του.

Υπενθυμίζεται πως την περασμένη εβδομάδα είχε υπάρξει η απώλεια του Πι Τζέι Τάκερ με την απόφαση του Αμερικανού φόργουορντ χωρίς να ενημερώσει κανέναν να φύγει για τις ΗΠΑ και να αντικατασταθεί λίγες μέρες αργότερα από τον Μπρένταν Ουίντερς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης για την λύση της συνεργασίας με τον Μπορόβνιακ: " Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Ντέγιαν Μπορόβνιακ και εύχεται στον παίκτη κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του".

Εκτός του Μπορόβνιακ όμως και ο Τζον Τόμας εξέφρασε την επιθυμία του χθες για μία ακόμη φορά να αποχωρήσει από το ρόστερ της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Κι ενώ ο Σούμποτιτς έδειχνε να ψάχνει για έναν παίκτη ρακέτας πλέον ίσως χρειαστεί να κινηθεί για δύο.

Έναν Αμερικανό που θα αντικαταστήσει τον Τόμας σε περίπτωση που αποτελέσει παρελθόν και έναν κοινοτικό που θα λογιστεί ως προσθήκη στο ρόστερ του Άρη. Στην περίπτωση αυτή δεν αποκλείεται να απασχολήσει εκ νέου ο ομογενής και άλλοτε παίκτης της ομάδας της Θεσσαλονίκης Μίροσλαβ Ραϊσεβιτς αρκεί να διαπιστωθεί πως έχει ξεπεράσει τον πρόσφατο τραυματισμό του.

Κι όσο για τον Τόμας; Η χθεσινή εκδήλωση της επιθυμίας του πριν αλλά και μετά το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού με την Καβάλα στο κλειστό της Καλαμίτσας να αποχωρήσει από το ρόστερ του Άρη δεν συνέβη για πρώτη φορά τις τελευταίες μέρες.

Πρόκειται για κάτι που το είχε επαναλάβει τις τελευταίες δύο εβδομάδες και έδειχνε μετά από την συνάντηση που είχε το Σάββατο με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Γιάννη Δαμιανίδη, πως θεωρούταν λήξαν κάτι όμως που φαίνεται πως δεν ισχύει. Μία συνάντηση που ακολούθησε αυτής που είχε ο 35χρονος σέντερ με τον τεχνικό της ομάδας, Λευτέρη Σούμποτιτς.

Αυτό που απομένει πλέον είναι το πόσο γρήγορα θα γίνει πράξη η επιθυμία του Σούμποτιτς για την απόκτηση ενός παίκτη ρακέτας όπως τόνισε μετά από σχετική ερώτηση στις δηλώσεις του στην Συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του παιχνιδιού με την Καβάλα στο κλειστό της Καλαμίτσας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ