ΑΡΗΣ

Στη λίστα και ο Ζιανβενί

Στη λίστα και ο Ζιανβενί
παλατσιο

Στη λίστα του Άρη για τη θέση του σμολ-φόργουορντ προστέθηκε ο Μαξίμ Ζιανβενί της Νανσί

Όλο αυτό το διάστημα και εξαιτίας της καθυστέρησης έκδοσης του σλοβάκικου διαβατηρίου στον Τζερεμάια Μάσεϊ ο τεχνικός του Άρη, Γκόρντον Χέρμπερτ, ήταν αναγκασμένος για κάθε ενδεχόμενο να εξέταζε τόσο Αμερικανούς σμολ φόργουορντ όσο και κοινοτικούς.
Έτσι λοιπόν στα ονόματα της λίστας των κοινοτικών σμολ φόργουορντ ήταν και αυτό του Μαξίμ Ζιανβενί. Το πιο πιθανό όμως είναι ο Άρης και ο Γκόρντον Χέρμπερτ παρά το γεγονός ότι τον γνωρίζει πολύ καλά από την κοινή τους παρουσία στο γαλλικό πρωτάθλημα να κινηθούν για την απόκτηση Αμερικανού σμολ φόργουορντ. Το γιατί; Επειδή μέχρι αύριο όλα δείχνουν πως θα λάβει τέλος το σίριαλ της έκδοσης του σλοβάκικου διαβατηρίου στον Τζερεμάια Μάσεϊ.

Όσο για ποιος είναι ο Μαξίμ Ζιανβενί; Προέρχεται από τα σπλάχνα της Νανσί αγωνιζόμενος εκεί για μία δεκαετία από την περίοδο 1997-98 και ουσιαστικά άρχισε να αποτελεί βασικός στέλεχος της γαλλικής ομάδος από την περίοδο 2000-01 όταν αγωνίστηκε σε 29 παιχνίδια πρωταθλήματος έχοντας 5.8 πόντους.

Όσο για πέρσι κατά την διάρκεια της κανονικής περιόδου είχε 9.6 πόντους και 6.5 ριμπάουντ αλλά στα πλέι οφ μεταμορφώθηκε έχοντας 15.2 πόντους ανά αγώνα και 6.2 ριμπάουντ σε 27.5 λεπτά συμμετοχής.

Όπως και να έχει το θέμα του τελευταίου κομματιού του παζλ του Άρη για την νέα χρονιά αναμένεται να ξεκαθαρίσει από αύριο. Από την μια θα φανεί αν θα βγει τελικά το σλοβάκικο διαβατήριο στον Τζερεμάια Μάσεϊ και από την άλλη αναμένεται να δοθούν απαντήσεις στο περιθώριο της «πρώτης» για την νέα χρονιά στις 18:00 στο Αλεξάνδρειο.






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ