ΑΡΗΣ

Στη Ρωσία για δυνατά φιλικά ο Άρης

Στη Ρωσία για δυνατά φιλικά ο Άρης
INTIME SPORTS

Για την Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας αναχωρεί αύριο (04/10) το πρωί στις 8:05 μέσω Μονάχου η αποστολή του Άρη, ώστε να συμμετάσχει στο διεθνές τουρνουά που διοργανώνει η τοπική Σπαρτάκ.

Εν τω μεταξύ ο Βαγγέλης Αλεξανδρής θα περιμένει στην διάρκεια της εκεί παρουσίας της ομάδας του να δει το τι μέλλει γενέσθαι με τα ανοιχτά του μέτωπα.

Και πιο συγκεκριμένα με την απόκτηση Αμερικανού πλέι μέικερ που ουσιαστικά θα φέρει στην έξοδο τον Αμερικανό σέντερ Ντάριλ Γουότκινς, το φλερτ που έχει ξεκινήσει με τον Δημήτρη Τσαλδάρη και όχι μόνο.

Τα δύο φιλικά του Άρη στο τουρνουά της Σπαρτάκ στην Αγία Πετρούπολη θα είναι και τα τελευταία για την ομάδα της Θεσσαλονίκης εν όψει και των επίσημων υποχρεώσεών της με πρώτη τον νοκ άουτ προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος της επόμενης Τετάρτης (12/10) με τον Ολυμπιακό στο Αλεξάνδρειο.

Μεθαύριο Τετάρτη στις 20:00 ο Άρης θα αντιμετωπίσει την Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης και την επόμενη ημέρα έναν εκ των Προκόμ-Ρίγα.

Το πρόγραμμα του τουρνουά: Τετάρτη: 18:00 Προκόμ-Ρίγα και 20:00 Σπαρτάκ-Άρης και την Πέμπτη 18:00 Ηττημένος 1-Ηττημένος 2 και 20:00 Νικητής 1-Νικητής 2 με την επιστροφή της αποστολής του Άρη να είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή (07/10) ώρα 13:35 μέσω Μονάχου.

Για την περίπτωση του Αμερικανού πλέι μέικερ ο Αλεξανδρής έχει ξεχωρίσει συγκεκριμένο με ευρωπαϊκή εμπειρία τον οποία τσεκάρει μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του Σωτήρη Μανωλόπουλο. Σημαντικό ρόλο αναμένεται να παίξει η συμβολή της ΣΑΡΙΣΑ, όπως είχε τοποθετηθεί σε ανακοίνωσή της ότι θα κάλυπτε τις πληρωμές του τεχνικού τιμ και ίσως ενός ή δύο παικτών.

Κάτι ανάλογο ισχύει και στην περίπτωση του Τσαλδάρη με τις συζητήσεις με τον διεθνή αριστερόχειρα γκαρντ να έχουνε ήδη ξεκινήσει και να αναμένονται εξελίξεις. Αύριο εξάλλου αναμένεται να κλείσει οριστικά το θέμα της καταβολής του ποσού της προκαταβολής στην εφορία με καταλύτη τον πρώην πρόεδρο της ΚΑΕ Άρης, Θανάση Τζεβελέκη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ