ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στη Σερβία μιλούν για deal για τον Πετρούσεβ, στον Ολυμπιακό ωστόσο ο σχεδιασμός δεν έχει αλλάξει

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ
Ο Φίλιπ Πετρούσεφ EUROKINISSI SPORTS

Ο Φιλίπ Πετρούσεβ είναι το μοναδικό 4-5άρι του Ολυμπιακού, οι άνθρωποι του οποίου δεν έχουν αλλάξει τον σχεδιασμό τους για τη σεζόν 2024/25. Στη Σερβία μιλούν για επιστροφή του στο Βελιγράδι, αλλά...

Τα σερβικά δημοσιεύματα που αναφέρουν το Σάββατο (10/8) πως ο Φιλίπ Πετρούσεβ επιστρέφει στο Βελιγράδι για να φορέσει την φανέλα του Ερυθρού Αστέρα τη σεζόν 2024/25, μοιάζουν κάπως βιαστικά.

Το ενδιαφέρον της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου για τον 24χρονο ψηλό είναι δεδομένο και υπάρχει εδώ και αρκετούς μήνες, ο ατζέντης του Σέρβου είχε στείλει σαφές μήνυμα πριν από μερικές εβδομάδες, στον Ολυμπιακό ωστόσο δεν εντοπίζεται αλλαγή πλάνων, ούτε διάθεση για προσθαφαιρέσεις. "Το ρόστερ έχει κλείσει" είχαν δηλώσει ο Γιώργος και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος και φαίνεται πως δεύτερες σκέψεις δεν έχουν γίνει. Μέχρι στιγμής τουλάχιστον.

"Δεν υπήρξαν και δεν θα υπάρξουν συζητήσεις μέχρι τελικά ο Ολυμπιακός να ενισχυθεί στη θέση 4. Αυτό είναι το συμπέρασμα εδώ και δύο εβδομάδες. Τίποτα δεν έχει αλλάξει" είχε γράψει στις 22 Ιουλίου ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Τρεις ημέρες αργότερα, οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Σάσα Βεζένκοβ για τα επόμενα πέντε χρόνια, με αποτέλεσμα στη θέση του πάουερ φόργουορντ να υπάρχουν πλέον τρεις αθλητές καθώς δίπλα στον Σέρβο και στον Βούλγαρο υπάρχει και ο Άλεκ Πίτερς.

Με δεδομένο ότι ο Πετρούσεβ συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, δεν μπορούσαν να υπάρξουν εξελίξεις, τουλάχιστον σε τελικό στάδιο. Η πορεία της Σερβίας ολοκληρώθηκε με την τρίτη θέση και μένει να φανεί αν η τεράστια επιθυμία των ανθρώπων του Ερυθρού Αστέρα να δώσουν στον 24χρονο μπασκετμπολίστα θέση βασικού θα οδηγήσει στην επιστροφή του στο Βελιγράδι.

Το πώς θα γίνει αυτό, παραμένει ερώτημα χωρίς απάντηση, καθώς στον Ολυμπιακό δεν δείχνουν την παραμικρή διάθεση για την παραχώρηση του Πετρούσεβ που μπορεί να καλύψει με την ίδια άνεση δύο θέσεις και είναι το μοναδικό 4-5άρι της ομάδας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ