ΑΡΗΣ

Στη Θεσσαλονίκη η αποστολή

Στη Θεσσαλονίκη η αποστολή
Σέκουλιτς

Ανυπόμονος να επιστρέψει στη δράση είναι ο Μπλάγκοτα Σέκουλιτς που "δουλεύει" καθημερινά

Ο διεθνής Μαυροβούνιος σέντερ δείχνει καθημερινά μεγάλη θέληση να ξεπεράσει όσο γρηγορότερα γίνεται τον τραυματισμό του και να επιστρέψει άμεσα στην αγωνιστική δράση.
" Κάθε μέρα που περνάει πηγαίνω όλο και καλύτερα. Αισθάνομαι ότι επιστρέφω στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης και σε μερικές μέρες θα είμαι και πάλι έτοιμος για να επιστρέψω σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Ανυπομονώ να επιστρέψω και γι’ αυτό δουλεύω σκληρά, προκειμένου να είμαι έτοιμος για δράση όσο το δυνατόν συντομότερο", τόνισε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

Για την παρουσία της ομάδας στα φιλικά επί ιταλικού εδάφους σχολίασε: " Η ομάδα τα πήγε αρκετά καλά τηρουμένων των αναλογιών. Αν και υπήρχαν αρκετές απουσίες, αλλά και μεγάλη κούραση από τα συνεχόμενα φιλικά, εντούτοις τα υπόλοιπα παιδιά παλέψανε πολύ και αυτό είναι κάτι που θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για την πορεία της ομάδας κατά την διάρκεια της χρονιάς".

Όσον αφορά στην αποστολή του Άρη, βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη από σήμερα το μεσημέρι αφού επέστρεψε από την Ιταλία ξεκινώντας αεροπορικώς από το Τορίνο και φτάνοντας στην βάση της μέσω Ρώμης.

Ο Αντρέα Ματσόν όπως ήταν φυσικό έδωσε ρεπό στους παίκτες του για να ξεκουραστούν και η επιστροφή στις προπονήσεις ορίστηκε για αύριο στις 18:00. Οι "κίτρινοι" θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους στην Θεσσαλονίκη μέχρι την Πέμπτη, 25 του μηνός, ενώ την Παρασκευή θα αναχωρήσουν εκ νέου για την Ιταλία, προκειμένου να συμμετάσχουν στο τουρνουά της Καζέρτα που θα διεξαχθεί στις 27 και 28/09.

Το πρόγραμμα των αναμετρήσεων στο συγκεκριμένο τουρνουά έχει ως εξής:
27/09 Άρης–Σκαβολίνι Πέζαρο (19:30 ώρα Ελλάδας)
27/09 Καζέρτα–Ριέτι (21:30 ώρα Ελλάδας)

Οι νικητές των δύο αναμετρήσεων θα παίξουν στο μεγάλο τελικό (21:30 ώρα Ελλάδας) στις 28/09 και οι ηττημένες στο μικρό τελικό (19:30 ώρα Ελλάδας) που θα διεξαχθεί επίσης την ίδια μέρα.

Στις 24 Σεπτεμβρίου η επίσημη παρουσίαση του Άρη
Την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου όπως είναι γνωστό θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση του ΑΡΗ για την αγωνιστική περίοδο 2008-09 που θα λάβει χώρα στο bar restaurant Interni (Μεγ. Αλεξάνδρου 6).

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα έχει ως εξής:
20:00: Προσέλευση
20:30: Χαιρετισμοί
20:45: Παρουσίαση παικτών
21:00: Παράδοση τιμητικών δώρων
21:30: Συζήτηση
22:00: Δεξίωση























TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ