ΠΑΟΚ

Στη Θεσσαλονίκη ο Μπουντούροβιτς

Στη Θεσσαλονίκη ο Μπουντούροβιτς
μπουντουροβιτς

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Σέρβος επιχειρηματίας, Μπάτα Μπουντούροβιτς, που στο παρελθόν ενδιαφερόταν για την ΚΑΕ

Ο Σέρβος επιχειρηματίας, τόνισε με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Σπορ του Βορρά", ότι βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, για να παρακολουθήσει το παιχνίδι του Άρη με τον Ερυθρό Αστέρα, για το Κύπελλο UEFA, αλλά θα μείνει στην πόλη για μερικές μέρες ακόμα.
" Ήθελα να δω αυτό το παιχνίδι σε μία πόλη που αγαπάμε οικογενειακώς. Ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία για να γυρίσω εδώ και να δω πολύ καλούς φίλους. Ταυτόχρονα θα δω και την ομάδα που τώρα μου αρέσει – τον Ερυθρό Αστέρα – μία ομάδα που υποστηρίζει και ο γιος μου".

" Δεν θα φύγω αμέσως, θα κάτσω μερικές μέρες. Αλλά δεν έχω ακόμη καθορίσει το πρόγραμμά μου. Δεν έχω κάποιο ραντεβού με τον ΠΑΟΚ. Αλλά και με ποιον να μιλήσω; Για την ακρίβεια δε γνωρίζω τι ακριβώς συμβαίνει με το ιδιοκτησιακό τής ομάδας. Ξέρω ότι το μπάσκετ του ΠΑΟΚ που συμπάθησα και βοήθησα πολύ αντιμετώπισε πολύ σοβαρά προβλήματα".

" Πέρυσι είχα κάποια συνάντηση με ανθρώπους του ΠΑΟΚ στο Νόβισαντ, αλλά τίποτε περισσότερο. Τι γίνεται όμως τώρα";. Σε ερώτηση για πιθανό ενδιαφέρον από τον ίδιο να αναλάβει την ομάδα, είπε: " Δεν ξέρω και δεν μπορώ να πω κάτι".




TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ