ΠΑΟΚ

Στη Θεσσαλονίκη ο Όστοϊτς

Στη Θεσσαλονίκη ο Όστοϊτς
Όστοϊτς

Στη Θεσσαλονίκη, έφτασε το μεσημέρι, ο νεοαποκτηθείς, Τζούρο Όστοϊτς, που δήλωσε έτοιμος να προσφέρει

Αφού υποβλήθηκε σε εξετάσεις, το πρωί, στην ΑΘήνα, ο Μαυροβούνιος, "πέταξε" για τη συμπρωτεύουσα και μόλις έφτασε, δήλωσε: " Δεν ήμουν ανενεργός το τελευταίο διάστημα. Εκανα προπονήσεις μόνος μου. Νιώθω καλά και έτοιμος να βοηθήσω άμεσα στον ΠΑΟΚ".

Στη συνέχεια, τόνισε, ότι στην απόφασή του να αποδεχθεί την πρόταση του ΠΑΟΚ, έπαιξε μεγάλο ρόλο, η παρουσία στην ομάδα του Βλάντο Σκεπάνοβιτς: " Χαίρομαι που θα είμαι και πάλι μαζί με τον Βλάντο".

Στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο γήπεδο, όπου θα έχει την πρώτη γνωριμία με τον προπονητή και τους νέους συμπαίκτες του.

Ξεκίνησε η προπώληση
Στο μεταξύ, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω ανακοίνωσης, ενημέρωσε τους οπαδούς της ότι κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, με τιμή 10 ευρώ

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:
"Σε κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια για τον καθοριστικής σημασίας αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο, που θα διεξαχθεί στο Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2007 στο PAOK Sports Arena (5μ.μ)".

"Η γενικής είσοδος είναι 10€ και οι φίλοι του ΠΑΟΚ μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους (σήμερα και αύριο) από τα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο γήπεδο, ενώ το Σάββατο θα λειτουργήσουν και τα εκδοτήρια στο PAOK Sports Arena".

"Πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι με τεράστια βαθμολογική σημασία, που σε συνδυασμό με τις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν (προβλήματα τραυματισμών, παρουσία νέου παίκτη), δημιουργούν την ανάγκη της δυναμικής παρουσίας των φιλάθλων του ΠΑΟΚ και σε αυτό το παιχνίδι".














TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ