ΚΑΒΑΛΑ

Στην αναμονή ο Αλεξανδρής

Στην αναμονή ο Αλεξανδρής
Aλεξανδρής

Τρεις εβδομάδες μετά το τέλος των υποχρεώσεων της Ένωσης Καβάλας και ο Αλεξανδρής αναμένει

Εκεί που όλα έδειχναν πως ο «τίγρης» θα παρέμενε στην άκρη του πάγκου της ομάδας σε περίπτωση επίτευξης της παραμονής στην Α1 όπως και έγινε ωστόσο την στιγμή αυτή κανείς δεν μπορεί να δώσει απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα.
Ο Αλεξανδρής μπορεί να συνεχίζει να τηρεί στάση αναμονής για ραντεβού με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Ένωσης Καβάλας, Κώστα Παπακωνσταντίνου, που όπως από την πλευρά του δείχνει να μην βιάζεται αλλά και να έχει πάρει την απόφαση να μειώσει κατά πολύ το μπάτζετ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά την υπέρβαση που έγινε στην διάρκεια του πρωταθλήματος που ολοκληρώθηκε με απόκτηση παικτών με εμπειρία Ευρωλίγκα όπως ήταν οι Ηλιάδης, Παλάσιο, Ντε Χουάν Κόλινς και Ντιν θα πρέπει να θεωρείται ως δεδομένο το συμμάζεμα που αναμένεται να υπάρξει.

Κι όσο για τον ενδεχόμενο διάδοχο του Αλεξανδρή σε περίπτωση που τελικώς δεν παραμείνει στην άκρη του πάγκου της Ένωσης Καβάλας ο πρώτος λόγος αναμένεται να δοθεί και πάλι στην ελληνική αγορά και δεν αποκλείεται να απασχολήσει ο Βαγγέλης Αγγέλου.




TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ