ΑΡΗΣ

Στην αποστολή και ο Κρούσιτς

Στην αποστολή και ο Κρούσιτς

Μπορεί ο Ματέι Κρούσιτς να φαντάζει απίθανο να πάρει χρόνο συμμετοχής στο αυριανό παιχνίδι του Άρη με τον Πανιώνιο στο κλειστό της Αρτάκης (06/11, 17:00) ωστόσο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Ο κόουτς του Άρη Βαγγέλης Αλεξανδρής πήρε μαζί του τον Κρούσιτς παρά το γεγονός ότι δεν συμμετείχε σε κάποια προπόνηση μετά το διάστρεμμα Β΄ βαθμού που υπέστη το περασμένο Σάββατο κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου στο Αλεξάνδρειο.

Εκτός του Κρούσιτς στην αποστολή του Άρη συμμετέχει και ο Μιχάλης Τσαϊρέλης που στην σημερινή τελευταία προπόνηση ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Ο Έλληνας πάουερ φόργουορντ/σέντερ του Άρη ακολούθησε το πρωί ατομικό πρόγραμμα εξαιτίας των ενοχλήσεών του στην μέση και δεν αποκλείεται αν κριθεί σκόπιμο να πάρει χρόνο συμμετοχής από τον "τίγρη".

Από εκεί και πέρα ετοιμοπόλεμοι είναι τόσο ο Χρήστος Ταπούτος που και σήμερα προπονήθηκε κανονικά όσο και ο Δημήτρης Τσαλδάρης που αύριο απέναντι στον Πανιώνιο θα κάνει το ντεμπούτο του για δεύτερη φορά στην καριέρα του με την φανέλα του Άρη.

Όσο για τον Αμερικανό Σαμ Μόλντροου το αυριανό παιχνίδι στο κλειστό της Αρτάκης μπορεί να του δώσει παράταση παραμονή στο ρόστερ του Άρη ή θα τον φέρει ακόμη πιο έξω από την πόρτα της εξόδου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ