ELITE LEAGUE

Στην Elite League Βίκος Ιωαννίνων και Έσπερος Λαμίας, στην Α1 Γυναικών Αθηναϊκός και Πανσερραϊκός

Στην Elite League Βίκος Ιωαννίνων και Έσπερος Λαμίας, στην Α1 Γυναικών Αθηναϊκός και Πανσερραϊκός
INTIME SPORTS

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε πως ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση των αιτημάτων για τις wild cards και όπως προέκυψε ο Βίκος Ιωαννίνων και ο Έσπερος Λαμίας θα αγωνιστούν στην Elite League, ενώ ο Αθηναϊκός και ο Πανσερραϊκός θα αγωνιστούν στην Α1 Γυναικών.

Βίκος Ιωαννίνων και Έσπερος Λαμίας θα αγωνιστούν στην Elite League της σεζόν 2024-25, ενώ ο Αθηναϊκός και ο Πανσερραϊκός θα παίξουν στην Α1 Γυναικών.

Η σειρά αξιολόγησης των αιτήσεων που είχε δημοσιοποιήσει η ΕΟΚ ολοκληρώθηκε και με νέα ανακοίνωση ενημέρωσε για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης των αιτημάτων για χορήγηση wild card.

Έτσι, στην Elite League θα συμμετάσχουν οι: Ελευθερούπολη, Μεγαρίδα, Ηρακλής, Κόροιβος Αμαλιάδας, Ερμής Σχηματαρίου, Δόξα Λευκάδας, Παπάγος, Μύκονος, Πανερυθραϊκός, Ψυχικό, Τρίκαλα, Νήαρ Ηστ, Πρωτέας Βούλας, ΧΑΝΘ, Βίκος Ιωαννίνων και ο Έσπερος Λαμίας.

Στην Α1 Γυναικών θα συμμετάσχουν οι: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Εσπερίδες, Πρωτέας Βούλας, ΠΑΣ Γιάννινα, ΠΑΟΚ, Ηρακλής, Εύνικος, Αθηναϊκός, Πανσερραϊκός, Αμύντας, Παναθλητικός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

"Μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης των αιτημάτων για χορήγηση wild card που είχε προηγηθεί και τη σειρά κατάταξης που είχε προκύψει, οι ομάδες που καλούνται να καλύψουν κενά που προέκυψαν στην Elite League και την Α1 γυναικών είναι οι εξής:

Για την Elite League, οι Βίκος Ιωαννίνων και Εσπερος Λαμίας και για την Α1 γυναικών, οι Αθηναϊκός και Πανσερραϊκός.

Θα ακολουθήσει η δημοσίευση των προκηρύξεων των πρωταθλημάτων με τις τροποποιήσεις και τις προσθήκες που προκύπτουν".

TAGS ELITE LEAGUE Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ