ΑΡΗΣ

Στην ΕΡΤ τα ματς του Eurocup

ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ / Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Κατσικάρης MOTIONTEAM

Συμφώνια με την ΕΡΤ για τη μετάδοση των εντός έδρας ματς του Eurocup. "Μέσα" Μπάρλος-Αργυρόπουλος

Οι αναμετρήσεις των "κιτρίνων" για το Eurocup που θα διεξαχθούν στο Αλεξάνδρειο θα μεταδίδονται από την ΕΡΤ, αρχής γενομένης από το ματς κόντρα στη Χαποέλ.
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Φώτης Κατσικάρης είδε με ικανοποιήση τους Νίκο Μπάρλο και Νίκο Αργυρόπουλο να ανεβάζουν ρυθμό στις προπονήσεις.

Αμφότεροι θεωρούνται "ετοιμοπόλεμοι" για το παιχνίδι του Σαββάτου.

Kατσικάρης: "Έχουμε ωριμάσει"

Ο Φώτης Κατσικάρης στις καθιερωμένες του δηλώσεις μιλώντας για το παιχνίδι με τα Τρίκαλα σχολίασε: " Τα Τρίκαλα έχουν μία πειθαρχημένη ομάδα, που επιπλέον έχει αποκτήσει ωριμότητα, αφού βρίσκεται για δεύτερη χρονιά στην Α1. Θα πρέπει να μην επιτρέψουμε εύκολα λάθη, να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, να δείξουμε πολλή υπομονή και σε γενικές γραμμές να συνεχίσουμε στη γραμμή που χαράσσουμε τις τελευταίες μέρες.

Ο Έιμπραμς είναι σπουδαίος σκόρερ, που διαθέτει σπουδαία ικανότητα τόσο στο σουτ όσο και στη διείσδυση. Μόνος του, όμως, δεν φτάνει. Θα πρέπει να κάνουμε καλή δουλειά και πάνω στον Πάουελ, που έχει πολύ σημαντικό ρόλο στην ομάδα του, αποτελώντας τον συνδετικό κρίκο

".

Στη συνέχεια ο τεχνικός του Άρη μίλησε για τον κόσμο της ομάδας. " Πιστεύω ότι ο κόσμος θα δώσει το ‘παρών’ στο γήπεδο και θα δώσει αυτή την πολύτιμη βοήθεια, που χρειάζεται η ομάδα αυτή την στιγμή, ώστε να πάρουμε άλλη μία νίκη. Δεν θα πρόκειται, όμως, για παιχνίδι εύκολο εκ των προτέρων. Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει βελτιωθεί, οι προπονητές των ομάδων κάνουν καλή δουλειά και ο κόσμος οφείλει να κατανοήσει ότι καμία ομάδα δεν πρέπει να κρίνεται από το όνομά της".

Όσο για τη βελτίωση που δείχνει η ομάδα του υποστήριξε: " Πλέον δεν μας πιάνει πανικός όταν τα πράγματα πηγαίνουν άσχημα. Έχουμε ωριμάσει και βρίσκουμε τρόπους ώστε να επιστρέφουμε στο παιχνίδι. Επίσης, βρίσκουμε τους παίκτες που θα αποτελούν τα σημεία αναφοράς και θα μας οδηγούν σε νίκες. Είμαι ικανοποιημένος για το γεγονός ότι καταφέρνουμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια ακόμα και όταν δεν παίζουμε πολύ καλά», δήλωσε και συμπλήρωσε: «Η ομάδα αρχίζει να αποκτά κάποιους αυτοματισμούς. Ακόμα πιο σημαντικό είναι, όμως, το γεγονός ότι στα κενά διαστήματα που έχουμε στην επίθεση, η άμυνά μας είναι εκεί για να δίνει λύσεις".

Για την αναζήτηση του παίκτη που αγωνίζεται μέσα στη ρακέτα ανέφερε: " Σε καμία περίπτωση δεν βιαζόμαστε. Εφόσον παρουσιαστεί ένας παίκτης που θα ταιριάξει στη νοοτροπία και στο αγωνιστικό προφίλ μας, τότε μόνο θα προχωρήσουμε. Θα πρέπει όμως να πρόκειται για έναν παίκτη πολύ καλό και με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτούς που διαθέτουμε. Βλέπουμε, άλλωστε, ότι οι παίκτες που έχουμε μπορούν να δίνουν λύσεις".

Σχετικά με τις επιστροφές των παικτών που αντιμετώπιζαν τραυματισμούς είπε: " Ο Αργυρόπουλος έχει μπει στην ομαδική προπόνηση, αλλά παράλληλα συνεχίζει και με το ατομικό του πρόγραμμα ενδυνάμωσης. Δεν έχουμε λόγους να ρισκάρουμε. Πάντοτε θέλω οι παίκτες μου να είναι τουλάχιστον 95% έτοιμοι, αν όχι 100% υγιείς. Γι’ αυτό άλλωστε ο Μπάρλος δεν ήρθε στην Κροατία, για τον αγώνα με τη Ζαντάρ, παρότι θα μπορούσε να δώσει βοήθειες".














TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ