ΑΡΗΣ

Στην έξοδο ο Βεζένκοφ

Στην έξοδο ο Βεζένκοφ
Βεζένκοφ

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ μπορεί το περασμένο καλοκαίρι να είχε υπογράψει συμβόλαιο τριετούς χρονικής διάρκειας με την ΚΑΕ Άρης ωστόσο δύσκολα να μείνει το καλοκαίρι κάτοικος της Nick Galis Hall.

Εξαιρετικά δύσκολο φαντάζει το σενάριο ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ να παραμείνει κάτοικος τηςNickGalisHallκαι μετά το καλοκαίρι παρά το γεγονός ότι το περασμένο καλοκαίρι είχε υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με την ΚΑΕ Άρης.

Αυτό προέκυψε από την ραδιοφωνική τοποθέτηση του εκπροσώπου του διεθνή Βούλγαρου φόργουορντ Νίκου Λώτσου που άφησε να εννοηθεί ότι ο Βεζένκοφ θα μετακομίσει σε ομάδα άλλης ευρωπαϊκής χώρας.

«Ο Βεζένκοφ πολύ δύσκολα θα μείνει στον Άρη γιατί πριν δοκιμάσει για το ΝΒΑ και το ντραφτ θα πρέπει να αγωνιστεί σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα και σε μια επιπλέον ευρωπαϊκή διοργάνωση και παραδέχθηκε ότι ήδη έχουν ξεκινήσει κρούσεις ομάδων υψηλού επιπέδου εκτός Ελλάδας.

Πρόκειται για καλές προτάσεις. Οπότε καταλαβαίνεται ότι θα κάνει το επόμενο βήμα άμεσα», τόνισε για τον Βεζένκοφ στην συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμόLibero107,4 ενώ αναφέρθηκε και στον Λευτέρη Μποχωρίδη τον οποίο επίσης εκπροσωπεί.

«Κατά πάσα πιθανότητα θα δηλώσει συμμετοχή στο ντραφτ για να τεστάρει τις δυνατότητές του στην αγορά και το ΝΒΑ καθώς λόγω ηλικίας δεν έχει το “πρόβλημα” που έχει ο κατά μία χρονιά νεότερος, Βεζένκοφ. Αυτό δεν είναι σίγουρο και δεν σημαίνει ότι θα αποχωρήσει σίγουρα από τον Άρη».

Σε περίπτωση πάντως απώλειας του Βεζένκοφ η ΚΑΕ Άρης θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα βάλει ένα συγκεκριμένο ποσό στα ταμεία της αρκεί να τοποθέτησε σχετικό όροbuyoutστο συμβόλαιο του διεθνή Βούλγαρου φόργουορντ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ