ΑΡΗΣ

Στην Ιταλία με όρεξη και δουλειά

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΑΡΗ
New Image MOTIONTEAM

Στο Μπόρμιο της Ιταλίας έφθασε λίγο πριν τα μεσάνυχτα η αποστολή του Άρη

Οι παίκτες του Άρη που βρίσκονται στην αποστολή είναι οι Κίντρεν Κλάρκ, Κέρτις Στίνσον, Τζέρεμι Ρίτσαρντσον, Κόρεϊ Μπέλσερ, Νίκος Χατζηβρέττας, Νίκος Μπάρλος, Νίκος Αργυρόπουλος, Γάϊος Σκορδίλης, Μιχάλης Κακιούζης, Δήμος Ντικούδης, Λίνος Χρυσικόπουλος, Σπύρος Μούρτος και Σάββας Μανούσος ενώ δικαιολογημένα απόντες είναι οι Κώστας Παπανικολάου και Άντριου Μπετς που συμμετέχουν στην προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας και της Εθνικής Αγγλίας αντίστοιχα.
Παρά το γεγονός ότι τους περιμένει σκληρή δουλειά επί ιταλικού εδάφους, οι παίκτες του Αντρέα Ματσόν εμφανίστηκαν ιδιαίτερα ευδιάθετοι και χαμογελαστοί στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ». Αξίζει να σημειωθεί ότι το παρών για να αποχαιρετήσουν την αποστολή της ομάδας έδωσαν ο Αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Θανάσης Κουϊμτζής, αλλά και το μέλος στο τεχνικό επιτελείο, Χάρης Μαρκόπουλος, ο οποίος ωστόσο παρέμεινε αναγκαστικά στην Θεσσαλονίκη, καθώς υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία.

Χατζηβρέττας: "Υγεία και όλα θα πάνε καλά"

Ο Νίκος Χατζηβρέττας που αποτελεί ένα από τα αρκετά νέα πρόσωπα του φετινού Άρη μιλώντας σχετικά με το Β’ στάδιο προετοιμασίας της ομάδας που θα διεξαχθεί επί ιταλικού εδάφους τόνισε ότι: " Έχουμε μπροστά μας μερικά δυνατά φιλικά τεστ.

Το μυαλό μας θα πρέπει να είναι εκεί, να είμαστε συγκεντρωμένοι για να αφομοιώσουμε γρήγορα τα πράγματα που θέλουμε να εφαρμόσουμε μέσα στο γήπεδο, να βγάλουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε, ώστε όταν γυρίσουμε εδώ να έχουμε μπει σε ένα ρυθμό, καθώς επίσης να είμαστε δυνατοί και έτοιμοι στον πρώτο επίσημο αγώνα στις 29 Σεπτεμβρίου. Υγεία να έχουμε και είναι στο μυαλό και στα πόδια μας να δουλέψουμε και όλα να μας πάνε καλά

".

Όσο για το πόσο εφικτός είναι ο στόχος της ομάδα ώστε να είναι έτοιμη στις 29 Σεπτεμβρίου όταν και θα δώσει τον πρώτο επίσημο αγώνα της κόντρα στο Μαρούσι για τους προκριματικούς γύρους της Ευρωλίγκας σχολίασε: " Αυτό θα φανεί με το αποτέλεσμα μέσα στο γήπεδο. Πιστεύω ότι μπορούμε να είμαστε καλά και έτοιμοι.

Βοηθάει επίσης πολύ το γεγονός ότι οι περισσότεροι υπήρξαμε συμπαίκτες σε άλλες ομάδες, αλλά και στην Εθνική. Πιστεύω ότι τα παιδιά έχουν την εμπειρία για να σταθούν στο γήπεδο και να δώσουν αυτό που χρειάζεται η ομάδα τη δεδομένη στιγμή βοηθώντας και τα υπόλοιπα παιδιά που αγωνίζονται από πέρσι προκειμένου να είμαστε στο γήπεδο όσο το δυνατόν πιο γρήγορα έτοιμοι. Μπορούμε να το καταφέρουμε

".

Πέντε φιλικά παιχνίδια

Στο Μπόρμιο ο Άρης θα δώσει μια σειρά πέντε φιλικών αγώνων. Πιο συγκεκριμένα οι «κίτρινοι» θα αντιμετωπίσουν κατά σειρά τις ελβετικές Νιόν και Λουγκάνο την 01/09 και στις 03/09 αντίστοιχα, τις ιταλικές Αρμάνι Τζινς Μιλάνο και Σιένα στις 05/09 και 07/09 αντίστοιχα, καθώς και την τουρκική Εφές Πίλσεν στις 09/09.

Εν συνεχεία θα αναχωρήσουν στις 10/09 για το Καόρλε, προκειμένου να συμμετάσχουν σε τουρνουά που θα διεξαχθεί στις 11 και 12/09 και στο οποίο θα λάβουν επίσης μέρος οι ιταλικές Βενέτσια, Μπενετόν Τρεβίζο και Καντού. Η πρώτη μέρα του συγκεκριμένου τουρνουά περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις Μπενετόν Τρεβίζο–Άρης (19:30 ώρα Ελλάδας) και Βενέτσια Καντού (21:30 ώρα Ελλάδας), ενώ την δεύτερη και τελευταία μέρα θα διεξαχθεί ο μικρός (19:30 ώρα Ελλάδας) και ο μεγάλος τελικός (21:30 ώρα Ελλάδας).

Επίσης, στις 13/09 ο Άρης πρόκειται να δώσει ένα ακόμη φιλικό αγώνα με αντίπαλο την Βανόλι ολοκληρώνοντας και το Β’ στάδιο προετοιμασίας, ενώ στις 14/09 είναι προγραμματισμένη η επιστροφή της ομάδας στην Θεσσαλονίκη.

Στην Βαρκελώνη ο Ματσόν

Το παρών στην ετήσια συνάντηση μεταξύ των προπονητών και του τμήματος διαιτησίας της Ευρωλίγκα πρόκειται να δώσει ο Αντρέα Ματσόν αύριο Δευτέρα (31/08) στην Βαρκελώνη. Ο κόουτς του Άρη ακολούθησε την υπόλοιπη αποστολή μέχρι την Ρώμη και από εκεί πήρε άλλη πτήση για την πρωτεύουσα της Καταλονίας. Στην ιταλική πόλη όπου θα διεξαχθεί το Β’ στάδιο προετοιμασίας των «κίτρινων» θα μεταβεί την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου.


















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ