ΑΡΗΣ

Στην Καβάλα με Πανιώνιο

Στην Καβάλα με Πανιώνιο
Ματσόν

Τον Πανιώνιο στο κλειστό της Νεάπολης θα αντιμετωπίσει ο Άρης για την τρίτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας

Συγκεκριμένα στον προημιτελικό με τον Πανιώνιο οι "κίτρινοι" θα εκτίσουν την τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας που τους είχε επιβληθεί μετά το Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας το 2003. H συγκεκριμένη ποινή (πέντε αγωνιστικών) αφορούσε τόσο στον ημιτελικό απέναντι στον Μακεδονικό όσο και στον τελικό με τον Παναθηναϊκό.
Ο Αντρέα Ματσόν σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ για το αποτέλεσμα της σημερινής κλήρωσης τόνισε ότι: " Θα θέλαμε να παίξουμε σε ένα γεμάτο Αλεξάνδρειο μπροστά στον κόσμο μας, αλλά αφού δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό, εκείνο που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να χαροποιήσουμε τους φιλάθλους μας".

Ο Ιταλός κόουτς του Άρη κάνοντας ένα σχόλιο για τον Πανιώνιο δήλωσε: " Είναι μια ομάδα της Ευρωλίγκας και για αυτό θα της δώσουμε τον τίτλο του φαβορί. Εμείς πάντως δεν φοβόμαστε κανέναν και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να πανηγυρίσουμε στο τέλος την πρόκριση".

Την ίδια ώρα μεγάλη κίνηση παρουσιάζεται από τους φιλάθλους του Άρη στα εισιτήρια του Σαββατιάτικου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Αλεξάνδρειο για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στις τάξεις της ομάδας μάλιστα θεωρούν ως δεδομένο το πρώτο sold out για την φετινή χρονιά.

Στα αγωνιστικά το παρών στην σημερινή απογευματινή προπόνηση της ομάδας του Άρη θα δώσει και ο Γάϊος Σκορδίλης με τον Έλληνα φόργουορντ να απουσίαζε χθες δικαιολογημένα στην Αθήνα για να λάβει μέρος στην προετοιμασία της Εθνικής Ενόπλων.

Τέλος στον Σαββατιάτικο αγώνα με τον ΠΑΟΚ η ΚΑΕ Άρης θα κληρώσει ένα από τα οκτώ συνολικά μηχανάκια της PIAGGIO που αποτελούν μια ευγενική χορηγία της εταιρείας "Παουλεάνου".








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ