ΑΡΗΣ

Στην ΚΕΔ ο Αρβανίτης

Στην ΚΕΔ ο Αρβανίτης

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης δεν έμεινε μόνο στην ανακοίνωση που εξέδωσε μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Κολοσσό αλλά θα βρεθεί και στην αυριανή (18/03) συνεδρίαση της ΚΕΔ μέσω του προέδρου της, Λευτέρη Αρβανίτη.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης θα δώσει συνέχεια στην ανακοίνωση που εξέδωσε μετά το τέλος του αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου στο Βενετόκλειο με την παρουσία της στην αυριανή (18/03) συνεδρίαση της ΚΕΔ δια του προέδρου της Λευτέρη Αρβανίτη.

Στο περιθώριο του ορισμού των διαιτητών της 21ης αγωνιστικής θα κάνει επισήμως τα παράπονά του για την διαιτησία που είχε η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου .

Ο Αρβανίτης θα έχει μαζί του και ένα DVD το οποίο θα περιλαμβάνει όλες τις φάσεις για τις οποίες στον Άρη διαμαρτύρονται για αλλοίωση αποτελέσματος στο Βενετόκλειο.

Μία κίνηση που θα αποτελέσει το τρίτο βήμα που κάνει η ομάδα της Θεσσαλονίκης προς αυτή την κατεύθυνση μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε λίγη ώρα μετά το τέλος του παιχνιδιού αλλά και τις τηλεφωνικές επικοινωνίες με μέλη της ΚΕΔ.

Στο αγωνιστικό μέρος ο Δημήτρης Πρίφτης συνέχισε την προετοιμασία του για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο "Nick Galis Hall" χωρίς προβλήματα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ