ΑΡΗΣ

Στην Μόσχα χωρίς Παντελιάδη-Ραούφ

Στην Μόσχα χωρίς Παντελιάδη-Ραούφ
Παντελιάδης

Χωρίς τον Σπύρο Παντελιάδη και τον Μαχμούτ Αμπντούλ Ραούφ αναχώρησε για τη Μόσχα ο Αρης

Η τύχη πάντως γύρισε την πλάτη για ακόμη μια φορά στον Αντρέα Ματσόν και τον Άρη αφού στο τέλος της χθεσινής προπόνησης, τελευταίας εν Θεσσαλονίκη, τραυματίστηκαν οι Σπύρος Παντελιάδης και Μαχμούντ Αμπντούλ Ραούφ με αποτέλεσμα ο Ιταλός τεχνικός να τους αποκλείσει από την αποστολή.
Η εξέλιξη αυτή είχε ως αποτέλεσμα ο Άρης το πρωί να αναχωρήσει με 11 παίκτες για την Μόσχα και το αυριανό παιχνίδι με την Ντινάμο. Συγκεκριμένα ο Παντελιάδης υπέστη διάταση – θλάση στον προσαγωγό του δεξιού του ποδιού ενώ ο Ραούφ ένα διάστρεμμα στον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού με αποτέλεσμα να μεταβούν απευθείας από το γήπεδο στην κλινική για εξετάσεις και από σήμερα να ξεκινήσουν θεραπείες.

Ο μεγαλύτερος αγώνας εξάλλου από πλευράς του ιατρικού τιμ του Άρη θα χρειαστεί να γίνει για τον πρώτο ώστε να προλάβει να δώσει το παρών στο παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ένα παιχνίδι ιδιαίτερα σημαντικό στο κυνήγι της 2ης θέσης της κανονικής περιόδου.

Πως όμως αντιμετωπίζει το αυριανό παιχνίδι με την Ντινάμο ο Αντρέα Ματσόν; "Η φύση αυτής της ομάδας, η νοοτροπία της είναι να παλεύει κάθε ματς. Αυτό θα κάνουμε και στη Μόσχα", για να προσθέσει: "Μπορούμε να κερδίσουμε αρκεί να έχουμε ίση, όχι ευνοϊκή, αλλά ίση αντιμετώπιση από τους διαιτητές", και ξεκαθάρισε:

"Όποια ευκαιρία μας δοθεί για να νικήσουμε, θα την αρπάξουμε. Διατηρούμε τις ελπίδες μας για πρόκριση και πρέπει να προσπαθήσουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο της δεύτερης φάσης και του συγκεκριμένου αγώνα.

Κοιτάμε μόνο το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας και τίποτα άλλο. Για εμάς το βασικό μας κίνητρο είναι η συμμετοχή μας στο TOP 16, όπου θέλουμε να διατηρήσουμε την καλή μας εικόνα και να διεκδικήσουμε την νίκη σε οποιοδήποτε γήπεδο και να παίζουμε"

.

Όσο για το πώς θα πρέπει να παρουσιαστούν οι παίκτες του; Ο Ιταλός τεχνικός επισήμανε πως: "Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση και καθαρό μυαλό, να αποφύγουμε τα... νεκρά διαστήματα και σίγουρα να περιορίσουμε τον Λάζαρο Παπαδόπουλο που παραμένει ο βασικός κίνδυνος για κάθε ομάδα. Τα προηγούμενα παιχνίδια τα χάσαμε κυρίως λόγω της έλλειψης εμπειρίας. Πρέπει να ήμαστε πιο προσεκτικοί και να κερδίσουμε στις... μικρές λεπτομέρειες".

Σεραπίνας: " Συνεχίζουμε να παλεύουμε"

Ο Σιμόνας Σεραπίνας, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας: "Εχουμε μαθηματικές ελπίδες για να προκριθούμε οπότε θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε στους τρεις τελευταίους αγώνες. Χάσαμε τα δύο προηγούμενα ματς για 1-2 πόντους, όμως δεν θα σταματήσουμε να παλεύουμε, μέχρι το τέλος. Πιστεύω ότι το ματς με την Ντιναμό θα είναι κλειστό και πως η ομάδα που θα αποφύγει τα λάθη στο τέλος, θα είναι η νικήτρια".










TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ