ΜΠΑΣΚΕΤ

Στην Ολίμπια Λουμπλιάνας ο Τζόρνταν Μόργκαν

BASKET LEAGUE / ÊÕÌÇ  - ÏÓÖÐ.   (Eurokinissi Sports - ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ ÈÁÍÁÓÇÓ)
BASKET LEAGUE / ÊÕÌÇ - ÏÓÖÐ. (Eurokinissi Sports - ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ ÈÁÍÁÓÇÓ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τζόρνταν Μόργκαν, ο οποίος την σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στην Κύμη και αποχώρησε όταν έσπασε το χέρι του σε καυγά σε νυχτερινό κέντρο, συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ολίμπια Λουμπλιάνας.

Η Ολίμπια Λουμπλιάνας είναι η νέα ομάδα του Τζόρνταν Μόργκαν. Ο Αμερικανός σέντερ συμφώνησε με την πρωταθλήτρια Σλοβενίας για συμβόλαιο ενός έτους και αναμένεται να είναι ο βασικός σέντερ της ομάδας τη νέα σεζόν.

Ο Μόργκαν την σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στην Stoiximan.gr Basket League με την φανέλα της Κύμης, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις εντός παρκέ, αριθμώντας 11.6 πόντους και 8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 23 λεπτά συμμετοχής, παίρνοντας μέρος σε 11 αγώνες.

Ήταν ωστόσο ένα περιστατικό εκτός παρκέ που τον έθεσε εκτός δράσης. Κι αυτό γιατί στις αρχές Ιανουαρίου ενεπλάκη σε έναν τσακωμό σε νυχτερινό κέντρο, με αποτέλεσμα να σπάσει τον δεξιό του καρπό και να τεθεί εκτός για τουλάχιστον δύο μήνες . Το γεγονός αυτό οδήγησε τελικά στην αποπομπή του και την αντικατάστασή του από τον Ντάνιελ Όρτον.

Όπως και να έχει βέβαια, όλα αυτά αποτελούν πλέον παρελθόν για τον Μόργκαν, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά κατά την παρουσίασή του πως " βρίσκομαι τρία χρόνια στην Ευρώπη και αποδέχθηκα την πρόταση της Ολίμπια και με τα δύο χέρια, επειδή είναι ένα αναγνωρισμένο κλαμπ με πλούσια ιστορία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ