ΑΡΗΣ

Στην τελική ευθεία με Σούμποτιτς

Στην τελική ευθεία με Σούμποτιτς
INTIME SPORTS

Μετά τον Λευτέρη Σούμποτιτς και ο Θανάσης Παπαχατζής βρίσκεται από το μεσημέρι της Κυριακής (13/02) στην Θεσσαλονίκη για τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας με την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης.

Μία συνάντηση που λαμβάνει χώρα από τις 17:00 στα γραφεία της ΚΑΕ που βρίσκονται στο Αλεξάνδρειο και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποτελέσει το τελευταίο επεισόδιο πριν την ανακοίνωση επισημοποίησης της συνεργασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συμφωνία του Σλοβένου τεχνικού θα έχει να κάνει μέχρι το καλοκαίρι του 2012, δηλαδή μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και για την επόμενη, ενώ αυτή του άμεσου συνεργάτη του σε πρώτη φάση μέχρι το καλοκαίρι.

Η επιλογή του Σούμποτιτς θα πρέπει να σημειωθεί πως όπως αναφέρουν πληροφορίες έχει να κάνει με επιλογή της ΣΑΡΙΣΑ που δείχνει να επιμένει σε αυτήν παρά την αντίδραση που υπήρξε από χθες το βράδυ από τον μεγαλύτερο σύνδεσμο οργανωμένων οπαδών του Άρη τον SUPER3.

Μία αντίδραση η οποία εκφράστηκε και επίσημα μέσω της ιστοσελίδας του συνδέσμου με αναφορά στην προηγούμενη θητεία του Σλοβένου τεχνικού στον πάγκου του Άρη την περίοδο 1996-1997.

Παρόλα αυτά μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να υπάρχει ανατροπή σκηνικού κάτι που σημαίνει ότι αύριο θα κάνει την πρώτη του προπόνηση στο Αλεξάνδρειο αφού για σήμερα υπάρχει ρεπό.

Κι όσο για το ντεμπούτο του Σούμποτιτς στην άκρη του πάγκου του Άρη θα γίνει την Τετάρτη (16/02) στην Γερμανία κόντρα στην Γκέτιγκεν για την 4 αγωνιστική της φάσης των ομίλων του LAST16 του Eurocup.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ