EUROCUP

Στην Θεσσαλονίκη η Σιένα

Στην Θεσσαλονίκη η Σιένα
Πιανιτζάνι (Σιένα)

Με μια ώρα καθυστέρηση έφθασε στην Θεσσαλονίκη η αποστολή της Σιένα αντιπάλου του ΠΑΟΚ στη φάση των 16

Το σύνολο του Σιμόνε Πιανιγκιάνι ήρθε στην Θεσσαλονίκη με τον αέρα της πρωτοπόρου του ιταλικού πρωταθλήματος μετά και την 17η αγωνιστική με ρεκόρ 14-3 έχοντας επικρατήσει χθες το βράδυ μέσα στην Μπολόνια της Κλιμάμιο με 81-85 έχοντας για πρώτο σκόρερ τον Καουκένας με 24 πόντους ενώ οι Στόουνρουκ και Σάτο είχαν από 15.
Η Σιένα θα προπονηθεί το απόγευμα στο PAOK Sports Arena μετά το τέλος της προπόνησης του ΠΑΟΚ όπως κάτι ανάλογο θα συμβεί όπως και αύριο παραμονή του τζάμπολ του πρώτου αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων.

Λίγο μετά την άφιξη της αποστολής ο τεχνικός της Σιένα, Σιμόνε Πιανιτζάνι, τόνισε εν όψει του πρώτου αγώνα της Τρίτης με τον ΠΑΟΚ: " Έχουμε πολύ καλή ψυχολογία γιατί ερχόμαστε από μία πολύ σημαντική νίκη χθες στην Μπολόνια επί της Κλιμάμιο και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την νοοτροπία των παικτών μου", για να εξηγήσει: " Αυτό το λέω γιατί ενώ χάναμε γυρίσαμε το παιχνίδι και πήραμε τη νίκη όπως είχε συμβεί με την Χίμκι στο ULEB Cup και την Ολίμπια στο Μιλάνο".

Σχετικά με την νοοτροπία της ομάδας του ο Ιταλός τεχνικός είπε: " Έχουμε ζητήσει από τους παίκτες μας να είναι συγκεντρωμένοι μόνο στο κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και αυτό φάνηκε και χθες όπου οι παίκτες μας δεν σκεφτόντουσαν το παιχνίδι της Τρίτης με τον ΠΑΟΚ", για να παραδεχτεί: " Είμαστε πρώτοι στο πρωτάθλημά μας στην Ιταλία ενώ τερματίσαμε πρώτοι και στον όμιλο μας στο ULEB Cup αλλά θα πρέπει να σας πω ότι είμαστε στην αρχή ενός τριετούς προγράμματος που ξεκίνησε το καλοκαίρι και στο τέλος της σεζόν θα δούμε τι θα έχουμε πετύχει".

Κι όσο για τον ΠΑΟΚ δεν έκρυψε πως: " Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με παράδοση", ενώ για το αγωνιστικό του προφίλ ο Σιμόνε Πιανιγκιάνι είπε: " Δεν μπορείς να τον διαβάσεις πολλές αλλαγές. Ο Ουάσινγκντον έπαιξε χθες, έφυγε ο Σέκουλιτς αλλά έπαιξε ο Όστοϊτς ενώ υπάρχει και ο Σκεπάνοβιτς όπως και ο Μπρέμερ και γενικότερα πολύ καλοί παίκτες. Εμείς από την πλευράς μας θα παίξουμε για τη νίκη και αν κάτι δεν πάει καλά θα κοιτάξουμε να εξασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον επαναληπτικό στην έδρα μας".






TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ