ΑΡΗΣ

Στην Θεσσαλονίκη ο Κλαρκ

Ταξίδι αστραπή στην Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε ο Κίκι Κλαρκ για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις

Στις τάξεις του Άρη από το ξεκίνημα του καλοκαιριού είχαν δείξει εμπράκτως το πόσο ποντάρανε στην παρουσία του Κλαρκ στο ρόστερ της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ο Αντρέα Ματσόν στις αρχές του καλοκαιριού είχε αλλάξει το δρομολόγιο της επιστροφής του από το καμπ του Ορλάντο και να παραμείνει 12 ώρες στην Νέα Υόρκη ώστε να τον συναντήσει κοντά στο αεροδρόμιό της και να αποσπάσει ουσιαστικά το ναι του.
Όσο για τον ερχομό του στην Θεσσαλονίκη από χθες το απόγευμα; Πρόκειται για ένα ταξίδι αστραπή που ούτε και ο ίδιος ο Κλαρκ όπως παραδέχθηκε το περίμενε βρισκόμενος στην Σόφια με την υπόλοιπη αποστολή της Εθνικής Βουλγαρίας όπου ολοκληρώνει την προετοιμασία της για την προκριματική φάση του Ευρωμπάσκετ του 2009.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Άρης, Γιάννης Δαμιανίδης, μετέβη μέσα σε απόλυτη μυστικότητα στην πρωτεύουσα της γειτονικής χώρας και τον έφερε οδικώς στην Θεσσαλονίκη ώστε να περάσει σήμερα από ιατρικές εξετάσεις για να μην χαθεί χρόνος.

Ο Κλαρκ θα παραμείνει στην Θεσσαλονίκη μέχρι και αύριο το απόγευμα και στην συνέχεια θα επιστρέψει και πάλι στην Σόφια όπου θα ενσωματωθεί εκ νέου με την υπόλοιπη αποστολή της Εθνικής Βουλγαρίας. Εκεί θα παραμείνει μέχρι και τις 30 του μήνα και στη συνέχεια πριν κάνει και πάλι το δρομολόγιο για την Θεσσαλονίκη. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι από το ξεκίνημα του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας στον Άγιο Νικόλαο της Νάουσας μαζί με την υπόλοιπη αποστολή του Άρη όπως ακριβώς επιθυμούσε εξ αρχής και του Ματσόν.

Ο Κλαρκ κατά την παρουσία του στην Σόφια θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν πρόκειται να αγωνιστεί σε κάποιο από τα τρία παιχνίδια της Εθνικής Βουλγαρίας για την προκριματική φάση του Ευρωμπάσκετ του 2009 με την Ουγγαρία στην Σόφια στις 20 του μήνα, στην Φιλανδία στις 23 και με την Ιταλία στις 30.

Αυτό γιατί όπως έχει φανεί και από τα φιλικά προετοιμασίας ο Γκέρσον μόνταρε το σύνολό του με τον Ιμπραήμ Τζαάμπερ. Η εξέλιξη αυτή όπως γίνεται κατανοητό αντιμετωπίστηκε με ικανοποίηση από τον Ματσόν με τον Ιταλό τεχνικό του Άρη να μην μπορεί να υπολογίζει για το μοντάρισμα στην Ιταλία με τα 8 φιλικά μόνο στον διεθνή Σλοβάκο γκαρντ Αντόν Γκαβέλ εξαιτίας υποχρεώσεών του με την Εθνική ομάδα της πατρίδας του. Κατά τα άλλα μοναδική εκκρεμότητα για την ΚΑΕ Άρης παραμένει η πώληση των Ντάριους Ουάσιγκτον και Κέβιν Φλέτσερ.

Από σήμερα εξάλλου στην Πεσκάρα της Ιταλίας το μέλος του τεχνικού τιμ Χάρης Μαρκόπουλος και για το τρέχον τριήμερο την Α΄ φάση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων όπου μέλος της Εθνικής μας είναι και ο φόργουορντ του Άρη Λίνος Χρυσικόπουλος.










TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ