ΑΡΗΣ

Στην Θεσσαλονίκη ο Μπλατ

Στην Θεσσαλονίκη ο Μπλατ
Ντέιβιντ Μπλατ, Αρης

"Ο Άρης είναι μία ξεχωριστή περίπτωση για μένα" τόνισε ο Μπλατ που έφτασε και ανακοινώθηκε

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αναμένεται να παρακολουθήσει και τα τελευταία λεπτά της σημερινής προπόνησης με την οποία θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για το παιχνίδι του Σαββάτου (19:00) με την Καβάλα στο "Αλεξάνδρειο".
Όσον αφορά στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Άρη, ο Μπλατ θα το πραγματοποιήσει την Τετάρτη στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στα πλαίσια του επαναληπτικού ημιτελικού για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος. Ένα παιχνίδι όπου η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα κληθεί να καλύψει μία διαφορά 14 πόντων της ήττας της στον πρώτο ημιτελικό στο ΣΕΦ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ
Λίγο μετά την άφιξη του στη Θεσσαλονίκη ο Μπλατ ανακοινώθηκε κι επίσημα από την ομάδα: "Η ΚΑΕ Άρης ανακοινώνει την συμφωνία με τον Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας. Ο Αμερικανοϊσραηλινός τεχνικός, ο οποίος έφτασε πριν λίγο στη Θεσσαλονίκη, υπέγραψε διετές συμβόλαιο, με διάρκεια μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2010-11".

" Ξεχωριστή περίπτωση ο Άρης"
" Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που επιλέγω να δουλέψω σε μία ομάδα στα μέσα της χρονιάς. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι κάτι διαφορετικό για μένα", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο Ντέιβιντ Μπλατ μ' ένα κασκόλ του SUPER 3 στον λαιμό του και πρoσέθεσε: " Ο Άρης είναι μία ξεχωριστή περίπτωση για μένα και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Με κάνει χαρούμενο η παρουσία μου σ' ένα σύλλογο με τόσο μεγάλη ιστορία και φιλοδοξία".

"Έχουμε ωστόσο ακόμη κάποιες λεπτομέρειες να διευθετήσουμε, ώστε να βάλουμε τα πράγματα σε μία σειρά και να δουλέψουμε, αλλά δεν ανησυχώ. Δεν σας κρύβω ότι μετά το Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας δεν βρέθηκα σε κάποια ομάδα κι αυτό γιατί δεν υπήρξε κάποια που να πληροί τις προϋποθέσεις που ήθελα. Νόμιζα ότι και στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο δεν θα δούλευα κάπου".

"Αυτή όμως είναι η κατάλληλη στιγμή. Ο Άρης είναι μία ομάδα με μεγάλη παράδοση στο μπάσκετ και με τα στοιχεία που αναζητούσα, σε μία χώρα που είναι μέσα στην καρδιά μου και λόγω του πώς παρακολουθούν οι φίλαθλοι το μπάσκετ



".

Για τον ενθουσιασμό του κόσμου του Άρη ως προς τον ερχομό του είπε: " Για μένα αποτελεί μία μεγάλη τιμή να αποτελώ μέλος της οικογένειας του Άρη. Αυτό που θα ήθελα να μεταφέρω στους φιλάθλους είναι ότι ήρθα να δουλέψω σκληρά για να δημιουργήσουμε μία ομάδα που θα κάνει όλους τους ανθρώπους της ομάδας και του φιλάθλους της περήφανους. Γι' αυτό όμως θα χρειαστεί πολύ σκληρή δουλειά αλλά και σωστή αγωνιστική συμπεριφορά".

"Όσο για το παιχνίδι στα Ιεροσόλυμα που το παρακολούθησα, ο Άρης έπαιξε καταπληκτικά και μακάρι να έχει πάντα τέτοια υψηλά ποσοστά ευστοχίας. Υπάρχουν όμως και κάποια άλλα πράγματα που θα πρέπει να δουλέψουμε όπως η σταθερότητα και η συνέπεια".

"Θα ήθελά μάλιστα να ξεκαθαρίσω ότι έρχομαι σε μία πραγματικά καλή ομάδα, που έχει ταλέντο, βάθος και ποιότητα. Γνωρίζω επίσης ότι η ομάδα είναι προπονημένη από τον Φώτη Κατσικάρη, που με είχε διαδεχθεί στην Ντιναμό Αγίας Πετρούπολης το 2005. Προφανώς όμως το ρεκόρ νικών και ηττών δεν είναι αυτό που περίμεναν οι φίλαθλοί μας και είναι κάτι που σίγουρα θα πρέπει να βελτιώσουμε



.








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ