ΠΑΟΚ

Στην Θεσσαλονίκη ο Μπρέμερ

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Τζέι Αρ Μπρέμερ που δήλωσε έτοιμος να παίξει στο ματς της Τρίτης

Ο J.R Μπρέμερ από αύριο θα τεθεί στην διάθεση του Κώστα Πιλαφίδη και αφού θα έχει μια πρώτη γνωριμία με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ στη συνέχεια το απόγευμα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση στο PAOK Sports Arena και το απόγευμα της Τρίτης κόντρα στους Άιφελ Τάουερς θα κάνει το ντεμπούτο του.
Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξή του στην Θεσσαλονίκη ο νέος Αμερικανός γκαρντ του ΠΑΟΚ τόνισε: EM>"Είμαι πολύ κουρασμένος γιατί το ταξίδι ήταν μεγάλο. Παρόλα αυτά πιστεύω ότι θα είμαι έτοιμος για να παίξω την Τρίτη. Πολλά πράγματα δεν ξέρω για τον ΠΑΟΚ αλλά θα μάθω στις επόμενες μέρες.

Η περσινή χρονιά στην Μπιέλα μπορεί να ήταν δύσκολη αλλά είμαι έτοιμος και περίμενα την καταλληλότερη πρόταση. Αυτή ήρθε από τον ΠΑΟΚ και είναι πρόκληση για μένα η συμμετοχή μου με τον ΠΑΟΚ στο ULEB Cup".

Η επίσημη φωτογράφηση

Η επίσημη φωτογράφηση της ομάδας του ΠΑΟΚ, με τις νέες φανέλες και τη χορηγό εταιρία ΟΠΑΠ ΑΕ, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο PAOK Sports Arena. Στη φωτογράφηση έδωσαν το παρών όλοι οι παίκτες της ομάδας, συμπεριλαμβανομένου και του Ντάριους Ουάσινγκτον, ενώ απουσίαζαν μόνο ο Χάρης Γιαννόπουλος που βρέθηκε στην Ισπανία με την εφηβική ομάδα του ΠΑΟΚ και ο J.R Μπρέμερ που ήρθε στις 21:40 στην Θεσσαλονίκη.






TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ