ΑΡΗΣ

Στην Θεσσαλονίκη ο Ουίντερς

Στην Θεσσαλονίκη ο Ουίντερς
INTIME SPORTS

Εγγλέζος στην άφιξή του στην Θεσσαλονίκη ήταν ο Μπρένταν Ουίντερς για λογαριασμό του Άρη.

Ο Αμερικανός φόργουορντ που είχε ανακοινωθεί χθες το απόγευμα (05/03), σε μία μέρα όπου αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την πρώην ομάδα του την ουγγρική Ατομερόμου, πρόκειται να τεθεί από σήμερα (06/03) στην διάθεση του Λευτέρη Σούμποτιτς.

Ο Ουίντερς αναμένεται να πάρει μέρος στην προγραμματισμένη προπόνηση της ομάδας (18:00), ώστε να είναι έτοιμος στο ντεμπούτο του με την φανέλα του Άρη το απόγευμα της Τετάρτης (09/03, 17:00) στο κλειστό της Καλαμίτσας με την Καβάλα.

Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί πως στις τάξεις του Άρη έχουνε προγραμματίσει να περάσουνε τον Ουίντερς από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Κι αυτό ώστε να διαπιστωθεί ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού όπως πληροφορίες κάνουνε λόγο πως είχε αντιμετωπίσει στην διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Από εκεί και πέρα την έλευσή του δεν αποκλείεται να ακολουθήσει και ένας ακόμη παίκτης παρά την παραμονή του Αμερικανού Τζον Τόμας και πιο συγκεκριμένα ενός κοινοτικού πάουερ φόργουορντ με αυτό που απομένει να φανεί να είναι αν θα τεθεί και πάλι θέμα απόκτησης του Κροάτη Αντρέι Στίματς της τουρκικής Μερσίν ή όχι.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ