ΑΡΗΣ

Στην Θεσσαλονίκη ο Ραούφ

Στην Θεσσαλονίκη ο Ραούφ
ραουφ

Ο Μαχμούντ Αμπντούλ Ραούφ αφίχθη στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη

Ο Αμπντούλ Ραούφ στις πρώτες του δηλώσεις στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» δεν έκρυψε ότι ανυπομονεί για το παιχνίδι της Τετάρτης με αντίπαλο την Φενερμπαχτσέ Ουλκέρ στο Αλεξάνδρειο για την Ευρωλίγκα και υποσχέθηκε ότι θα δουλέψει σκληρά με σκοπό να έρθουν οι νίκες για την ομάδα του Άρη.

"Είναι συναρπαστικό για μένα που ήρθα στην Ελλάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που ο Άρης μου έδωσε την ευκαιρία στα 37 μου να αγωνιστώ και πάλι στην Ευρώπη και στην Ευρωλίγκα. Είμαι χαρούμενος γιατί μου δίνεται άλλη μία ευκαιρία για να δείξω τι αξίζω, τι μπορώ να κάνω», ήταν τα πρώτα λόγια του Αμπντούλ Ραούφ στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» της Θεσσαλονίκης.

Όσον αφορά την καθυστέρηση της άφιξής του στην Θεσσαλονίκη αφού θα έπρεπε να εκδοθεί πρώτα το νέο του διαβατήριο ο νέος Αμερικανός γκαρντ του Άρη δεν έκρυψε πως: «Ευτυχώς όλα τελείωσαν με το διαβατήριο μου αφού το προηγούμενο το είχα χάσει εξαιτίας του τυφώνα Κατρίνα και είμαι εδώ», όσο για το ότι μετά την επιστροφή του Σκέιλς αναμένεται να βοηθήσει τον Άρη μόνο στην Ευρωλίγκα και όχι όπως αναμενόταν αρχικά και στο ελληνικό πρωτάθλημα είπε: «Απ' όσο γνωρίζω θα αγωνιστώ μόνο στην Ευρωλίγκα ενώ αν γίνει κάποια αλλαγή και παίξω στην Ελλάδα δεν το ξέρω αυτή την στιγμή.

Άποψή μου εξάλλου είναι ότι δεν πρέπει να παίρνει κανείς ποτέ κάτι ως δεδομένο, δηλαδή ότι έχει μία θέση στην ομάδα. Όλοι παίζουν και όλοι προσπαθούν στις προπονήσεις για να κερδίσουν χρόνο συμμετοχής. Αυτό θα κάνω κι εγώ. Θα δουλέψω σκληρά για να μπορέσω να βοηθήσω τον Άρη να πετύχει τους στόχους του».

Δεν έκρυψε πάντως αναφορικά με το τι γνωρίζει για τον Άρη πως: «Δεν θέλω να λέω ψέματα και είναι αλήθεια ότι δεν γνωρίζω πολλά στοιχεία για την νέα μου ομάδα θα μάθω όμως στην πορεία», ενώ αναφορικά με το παιχνίδι της Τετάρτης για την Ευρωλίγκα όπου αντίπαλος του Άρη θα είναι η πρώτη του ευρωπαϊκή ομάδα η τουρκική Φενερμπαχτσέ ο Αμπντούλ Ραούφ είπε: « Μου είπαν ότι παίζουμε στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκα με την Φενέρμπαχτσε, την πρώτη μου ομάδα στην Ευρώπη. Θα είναι όμορφο το συναίσθημα να παίξω εναντίον της αλλά θα κάνω ότι μπορώ για την νίκη του Άρη».

Τέλος η υπόσχεση που έδωσε ο νέος Αμερικανός γκαρντ στους φιλάθλους του Άρη λίγο μετά την άφιξή του ήταν: « Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ στους φιλάθλους είναι ότι θα προσπαθήσω σκληρά, θέλω να είναι στο πλευρό μας". Από το αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ο Αμπντούλ Ραούφ μαζί με τον φίλο του Μάρκ πήγαν στο Αλεξάνδρειο και από εκεί στο κλειστό της Νεάπολης όπου παρακολούθησε το παιχνίδι του Άρη με τον Μακεδονικό για το ελληνικό πρωτάθλημα.









TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ