ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Στην ΤΣΣΚΑ ο Νίκολας

An Milano 01/12/2011 - campionato di basket Euroleague / Olimpia EA7 Emporio Armani Milano-Real Madrid / foto Andrea Ninni/Image Sport
nella foto: Drew Nicholas
An Milano 01/12/2011 - campionato di basket Euroleague / Olimpia EA7 Emporio Armani Milano-Real Madrid / foto Andrea Ninni/Image Sport nella foto: Drew Nicholas ANDREA NINNI/IMAGE SPORT

Στην ΤΣΣΚΑ θα συνεχίσει την καριέρα του ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού Ντρού Νίκολας.

Ο Ντρού Νίκολας που έχει μείνει ελεύθερος από την Αρμάνι Μιλάνο υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ΤΣΣΚΑ για 1+1 χρόνια.

Υπήρχε η φήμη ότι ο παίκτης μιλάει και πάλι με τον Παναθηναϊκό αλλά δεν περίμενε άλλο τους πράσινους και δέχτηκε την πρόταση της Ρώσικης ομάδας.

Δηλώσεις για την μεταγραφή του Νίκολας έκανε και ο προπονητής της ομάδας Έτορε Μεσσίνα:

"Ο Νίκολας είναι ένας παίκτης που ολοκληρώνει μια ομάδα. Δεν είναι μόνο σουτέρ, αλλά ένας έμπειρος παίκτης, ένας πραγματικός επαγγελματίας που πήγε εξαιρετικά για τρία χρόνια στον Παναθηναϊκό."

"Ο ρόλος του δεν θα περιοριστεί στα σουτ από μακρινή απόσταση, αλλά θα μας προσφέρει μεγάλη βοήθεια και σε άλλους τομείς."

Από την πλευρά του ο παίκτης δήλωσε:

"Νιώθω καλά. Είμαι ενθουσιασμένος. Είμαι σε μια ομάδα που είναι το νούμερο ένα στην Ευρώπη. Επιπλέον, αγωνιζόμενος στην Ευρωλίγκα, έχω συναντήσει αρκετές φορές την ΤΣΣΚΑ και μπορώ να πω πως ξέρω καλά τον σύλλογο και καταλαβαίνω απόλυτα τη φιλοσοφία του που είναι να διατηρηθεί στο υψηλότερο επίπεδο"

Για την περσινή χρονιά στην Αρμάνι:

"Συμφωνώ με αυτό. Έγινε για πολλούς και διάφορους λόγους. Αρχικά ξεκίνησα με τραυματισμό. Δεύτερον, μετακόμισα στο Μιλάνο μετά από τρεις σεζόν στον Παναθηναϊκό και ήταν δύσκολο να προσαρμοστώ σε ένα διαφορετικό σύστημα. Τώρα είναι όλα καλά. Όταν έφυγα από την Αρμάνι, είχα πολλές προτάσεις, αλλά προτίμησα να αποθεραπευτώ πλήρως και να προετοιμαστώ για την επόμενη σεζόν."

Για τον Παναθηναϊκό:

" Πέρασα τα καλύτερά μου χρόνια στον Παναθηναϊκό και νοιάζομαι για την ομάδα."

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ