VTB LEAGUE

Μοσχοβίτης ο Πονκρασόφ

Μοσχοβίτης ο Πονκρασόφ

Με επίσημη ανακοίνωση της η ΤΣΣΚΑ Μόσχας γνωστοποίησε ότι απέκτησε τον Άντον Πονκρασόφ για την επόμενη σεζόν,ο Ρώσος γκαρντ επιστρέφει στην ρώσικη αρκούδα μετά από μία σεζόν απουσίας στην Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης.

Ο Άντον Πονκρασόφ την περασμένη σεζόν σημείωσε στο ρωσικό πρωτάθλημα κατά μ.ο. 11.4 πόντους, 4.4 ασίστ και 1.3 κλεψίματα ανά παιχνίδι, ενώ στo Eurochallenge σημείωσε με τη φανέλα της Σπαρτάκ κατά μ.ο. 10.4 ασίστ, 5.1 ασίστ, 3.7 ριμπάουντ και 1.2 κλεψίματα ανά παιχνίδι.

Ο Ρώσος γκαρντ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας την σεζόν 2006-07 και την σεζόν 2009-10, ενώ πέρσι στο Μπουντομπάσκετ είχε σημειώσει κατά μ.ο. 6.7 πόντους και 5.1 ασίστ ανά παιχνίδι

Σχετικά με την απόκτηση του Πονκρασόφ, ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Καζλάουσκας δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

" Χρειαζόμασταν ένα παίκτη που θα είναι σε θέση να αγωνίζεται και στις δύο θέσεις των γκαρντ με την ίδια επιτυχία. Θα μας βοηθήσει να έχουμε μια διαφορετικότητα τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά. Είχε καλή σεζόν με την Σπαρτάκ και ελπίζουμε να έχει μια καλή συνεισφορά με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας".

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ