ΑΡΗΣ

Στήριξη στην ΠΑΕ

Οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ έδειξαν έμπρακτα τη στήριξη τους στην ΠΑΕ Άρης, ενισχύοντας οικονομικά

Η ομάδα μπάσκετ του Άρη έσπευσε να στηρίξει την εκστρατεία οικονομικής ενίσχυσης της Π.Α.Ε., αγοράζοντας συμβολικά ένα μπλοκ με 25 κουπόνια των 10 ευρώ. Με τον τρόπο αυτό, οι μπασκετμπολίστες θέλησαν να στείλουν μήνυμα ενεργοποίησης προς όλους τους φίλους του Άρη, προκειμένου να συνεισφέρουν όπως μπορούν.
Για την κίνηση αυτή μίλησε εκ μέρους ολόκληρης της ομάδας ο αρχηγός, Νίκος Χατζηβρέττας, που τόνισε: "Ο Άρης είναι ενιαίος και σε κάτι τέτοιες στιγμές πρέπει να το αποδεικνύουμε. Όλοι εμείς οι μπασκετμπολίστες της ομάδας, όταν ενημερωθήκαμε για την προσπάθεια ενίσχυσης της Π.Α.Ε., αισθανθήκαμε ότι πρέπει να συνεισφέρουμε από τη δική μας πλευρά.

Ασφαλώς και είναι μία αξιέπαινη πρωτοβουλία, την οποία οφείλουν να στηρίξουν όλοι όσοι αγαπούν τον Άρη και θέλουν στο τέλος της χρονιάς να δουν την ομάδα να πετυχαίνει τους στόχους της. Το ποσό των 10 ευρώ είναι συμβολικό, αλλά είναι μία ευκαιρία για να δείξουν οι φίλοι του Άρη πόσο μεγάλη είναι η δύναμή τους και η αγάπη που έχουν για την ομάδα τους".



Το μπλοκ με τα κουπόνια παρέδωσε στον αρχηγό της ομάδας ο γενικός γραμματέας της Λέσχης Φίλων Άρη, Θεόδωρος Εμμανουηλίδης, ο οποίος επισήμανε: "Η Λέσχη αισθάνεται υπερήφανη που η ομάδα μπάσκετ, μέσω του αρχηγού της Νίκου Χατζηβρέττα, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας για ένα θέμα που αφορά την ποδοσφαιρική ομάδα.

Η ενέργεια αυτή δείχνει με τον καλύτερο τρόπο ότι ο Άρης είναι Ενιαίος και ότι κάθε τμήμα του συλλόγου στέκεται πραγματικά στο πλευρό του άλλου. Επιπλέον, όμως, αυτή η κίνηση στέλνει σε όλους τους Αρειανούς το μήνυμα να αγκαλιάσουν αυτήν την προσπάθεια, διότι μόνο με την συμμετοχή όλων μπορούμε να κάνουμε τον Άρη ακόμα μεγαλύτερο"

.

Τα κουπόνια έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης της Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ τιμώνται 10 ευρώ και η διάθεσή τους θα συνεχιστεί μέχρι την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου. Οι φίλοι της ομάδας μπορούν να τα προμηθεύονται τις καθημερινές από τα γραφεία της Λέσχης Φίλων Άρη, τα καταστήματα ARIS Megastores, ARIS Mobile και Aris Sports Café. Επιπλέον, στους εντός έδρας αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ θα υπάρχουν ειδικά σταντ της Λέσχης Φίλων Άρη γι’ αυτόν τον σκοπό. Κουπόνια διατίθενται και από τους συνδέσμους φίλων της ομάδας (Super 3 και Ιερολοχίτες).

Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στο σύνολό τους στην Π.Α.Ε. Άρης και θα συμβάλλουν, πέρα από την οικονομική τόνωση της Π.Α.Ε., στην αύξηση του ποσοστού συμμετοχής της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ στη μετοχική σύνθεση της Π.Α.Ε.

Μπλατ: "Πρόκληση και για τις δύο ομάδες"



Ο τεχνικός του Άρη, Ντέιβιντ Μπλατ, στην καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου του αναφερόμενος στο αυριανό τοπικό ντέρμπι πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ στο Αλεξάνδρειο (06/02, 21:00) έκανε λόγο για ένα παιχνίδι πρόκληση.

Στην αρχική του τοποθέτηση ανέφερε: "Ο αυριανός αγώνας θα είναι ξεχωριστός, όχι μόνο βαθμολογικά, αλλά και γιατί πρόκειται για ένα ντέρμπυ. Είναι από τους αγώνες που όλοι ανυπομονούν να παίξουν.

Ο ΠΑΟΚ διαθέτει ποιοτικούς παίκτες και έναν πολύ καλό προπονητή, τον κ. Μαρκόπουλο, που τον γνωρίζω από την παρουσία του στο Μαρούσι. Παίζουν ιδιαίτερο και ξεχωριστό είδος μπάσκετ. Αξιοποιούν τους παίκτες τους. Καθεμία από τις δύο ομάδες, έχει τα δικά της πλεονεκτήματα.

Αυτός ο αγώνας έχει να κάνει λιγότερο με θέματα τακτικής και περισσότερο με την καρδιά. Θα είναι συναρπαστικός αγώνας, πρόκληση και για τις δύο ομάδες. Μπαίνεις για να παίξεις, να πάρεις τη νίκη να παίξεις καλό μπάσκετ και όχι να σκέφτεσαι τις ειδικές περιστάσεις που επικρατούν".





Σε ερώτηση για το αν έχει δει αγώνες των δύο ομάδων ο Μπλατ δήλωσε: "Έχω δει στο παρελθόν αγώνες ανάμεσα στον ΑΡΗ και τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν είχα την ευκαιρία να το κάνω ζωντανά. Απέκτησα, όμως, τις δικές μου εμπειρίες από ομάδες που εργάστηκα. Το να είμαι στην Ελλάδα το κάνει πιο ξεχωριστό, με το πάθος που το ζουν οι Έλληνες οπαδοί.

Οι οπαδοί του Άρη, το έχουν αυτό το στοιχείο. Είναι πάντα υπέρ της ομάδας τους και ποτέ δεν παρεκτρέπονται. Παραμένουν όπως ο Άρης τους θέλει και ποτέ δεν παρασύρονται. Είμαστε διπλά τυχεροί που έχουμε τέτοιους οπαδούς» και συνέχισε σχετικά με το παιχνίδι του Α΄ γύρου: «Δε θα χρησιμοποιήσω το στοιχείο της συναισθηματικής φόρτισης.

Δεν ήμουν εδώ στον Α’ γύρο. Δε θα ήταν δίκαιο να μιλήσω για τις καρδιές των παικτών, από τη στιγμή που δεν είδα ζωντανά τον αγώνα. Θα ήταν δήθεν, ψεύτικο και ανάρμοστο. Από την άλλη, ένας αθλητής θα πρέπει να έχει ισχυρή μνήμη που διαρκεί. Να θυμάται οτιδήποτε του έχει συμβεί. Αν οι παίκτες επιλέξουν να το χρησιμοποιήσουν αυτό με θετικό τρόπο, τότε αυτό θα είναι πολύ καλό για μας.

Καθεμία από τις ομάδες, έχει τα δικά της πλεονεκτήματα. Υπό φυσιολογικές συνθήκες, αυτά τα στοιχεία θα έκριναν τον αγώνα. Δεν είμαι, όμως, σίγουρος για το αν αυτές οι τεχνικές λεπτομέρειες είναι που θα κρίνουν τον αγώνα ή κάτι άλλο".


















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ