EUROLEAGUE

Στις 20.00 τα δυο ματς στη Μόσχα

Στις 20.00 τα δυο ματς στη Μόσχα

Ο Αντρέι Βατούτιν πιστεύει πως η σειρά των αγώνων της ΤΣΣΚΑ με τον Παναθηναϊκό, θα βοηθήσει στο να επιστρέψει η φίλαθλη... γνώμη στη Μόσχα. Τι είπε για τον Ιτούδη. Στις 20.00 τα ματς της Τρίτης (14/4) και της Πέμπτης (16/4).

Η ΤΣΣΚΑ ανακοίνωσε την ώρα που θα διεξαχθούν τα δυο πρώτα παιχνίδια στη σειρά με τον Παναθηναϊκό, την Τρίτη 14/4 και την Πέμπτη 16/4. Τα τζάμπολ αυτών των ματς, θα γίνουν στις 20.00.

Ο Αντρέι Βατούτιν μίλησε για τη νέα συνάντηση της "ομάδας του στρατού" με τους "πράσινους", εξηγώντας ότι "οι πρόσφατες επιτυχίες των ομάδων της Αγίας Πετρούπολης, σε άλλα σπορ, έχουν μεταφέρει το ενδιαφέρον της φίλαθλης γνώμης σε εκείνην την πόλη, κάτι που μπορεί να "πληγώσει" όχι μόνο τη δική μας ομάδα, αλλά όλη τη Ρωσία. Ελπίζω πως αυτό θα αλλάξει με τη σειρά των playoffs. Θα έχουμε λίγο χρόνο να προετοιμαστούμε, δεδομένου ότι την Κυριακή έχουμε υποχρέωση, εκτός έδρας, για τη VTB United League", με τη Τσμόκι, στο Μινσκ, "π ράγμα που σημαίνει πως θα μας μείνει μιάμιση ημέρα, πριν το πρώτο ματς με τον ΠΑΟ. Πολλά λοιπόν, θα εξαρτηθούν από το ομαδικό πνεύμα που θα δείξουμε. Τα παιδιά πρέπει να ξεπεράσουν την κούραση".

Εξήγησε πως το συγκεκριμένο ζευγάρι " αποτελείται από ομάδες με μεγάλη ιστορία, ενώ υπάρχει και το γεγονός ότι ο δικός μας κόουτς, Δημήτρης Ιτούδης δούλεψε για πολλά χρόνια στον Παναθηναικό, κάτι που οπωσδήποτε θα του δημιουργήσει μια εξτρά πίεση, αλλά είμαι σίγουρος πως θα ανταπεξέλθει".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ