EUROLEAGUE

Στο "Αγία Σοφία" οι παίκτες

Στο "Αγία Σοφία" οι παίκτες
Ντικούδης

Aντιπροσωπεία 8 παικτών, που θα αγωνιστούν στο Final Four, επισκέφθηκαν το νοσοκομείο "Αγία Σοφία"

Παρόντες ήταν οι Δήμος Ντικούδης και ο Ρομπέρτας Γιαφτόκας από τον Παναθηναϊκό, ο Ματίας Σμόντις και ο Ντέιβιντ Άντερσεν από την ΤΣΣΚΑ, ο Λουίς Σκόλα και ο Πάμπλο Πριτζόνι από την Τάου και οι Μάρκους Μπράουν και Μπέρνι Ροντρίγκεθ της Μάλαγα.
Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο της συνεργασίας της Ευρωλίγκας, με την UNICEF και συμμετείχαν σε αυτη τόσο ο πρόεδρος της ανθρωπιστικής οργάνωσης στην Ελλάδα, Λάμπρος Κανελλόπουλος, όσο και ο εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου.

Ο τελευταιος, εξέφρασε την ικανοποίησή του: " Είμαστε ευτυχισμένοι που μας δίνεται η δυνατότητα να βρεθούμε κοντά στα παιδιά και να επιστρέφουμε έτσι μαζί με τους παίκτες και τις ομάδες λίγη από τη φιλοξενία, που δεχόμαστε το διάστημα που είμαστε εδώ. Είμαστε περήφανοι, που είμαστε εδώ, έστω και για λίγο, και θέλω να ευχαριστήσω και τη UNICEF και το νοσοκομείο Αγία Σοφία".

Όσον αφορά στον Δήμο Ντικούδη, είπε: " Όταν πρωτοάκουσα για την επίσκεψη, ήμουν ευτυχισμένος και ήθελα να πάω. Είναι σπουδαίο να έχεις την ευκαιρία να δίνεις χαμόγελο στα παιδιά και να τους μοιράζεις δώρα".

Ο Αμερικανός άσος της Μάλαγα, Μάρκους Μπράουν, επεσήμανε: " Πολλά από τα παιδιά αυτά είναι φίλοι του μπάσκετ ή του ποδοσφαίρου, οπότε το να έχουν την ευκαιρία να μας δουν από κοντά, τους δίνει ελπίδα και ικανοποίηση".






TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ