ΠΑΟΚ

Στο δικέφαλο ο Κούβελας

Στο δικέφαλο ο Κούβελας
Κούβελας

Ο Νίκος Κούβελας συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου

Μπορεί το όνομα του Νίκου Κούβελα να είχε ακουστεί για τον ΠΑΟΚ στην διάρκεια του καλοκαιριού αλλά τελικά αποκτήθηκε σήμερα μέσα σε απόλυτη μυστικότητα.

Από την πλευρά της η ΚΑΕ ΠΑΟΚ γνωστοποίησε την απόκτηση του έμπειρου φόργουορντ με την παρακάτω, για ακόμη μία φορά λιτή, ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της: «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Νίκο Κούβελα».

Ο Νίκος Κούβελας γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 3 Μαΐου του 1973. Ξεκίνησε τομπάσκετ το 1987 στην ομάδα του Ηρακλή όπου και παρέμεινε μέχρι το 1996. Ακολούθησαν Γ.Σ Λάρισας, Παπάγος, Ηρακλής, Μακεδονικός και ξανά Ηρακλής μέχρι τη σεζόν 2006-06. Στις διακρίσεις του η 4η θέση στην Ευρώπη με την Εθνική Ομάδα των Εφήβων και η 5η θέση στον κόσμο με την Εθνική Ομάδα των Ελπίδων.

Η παρουσία του Κώστα Πιλαφίδη στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ θεωρείται σίγουρο ότι έπαιξε τον δικό της καταλυτικό ρόλο στην συμφωνία με τον Νίκο Κούβελα. Ο έμπειρος φόργουορντ μάλιστα δεν αποκλείεται μαζί με τον Ντάριους Ουάσιγκτον να κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα του ΠΑΟΚ αύριο κόντρα στην Ντέξια Μονς στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του ULEB Cup και ακολούθως το Σάββατο στο κλειστό του Αγίου Θωμά για το ελληνικό πρωτάθλημα.





TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ