ΠΑΟΚ

Στο φουλ η προετοιμασία

Στο φουλ η προετοιμασία
Όστοϊτς-Σκεπάνοβιτς

Ο Βλάντο Σκεπάνοβιτς υποδέχτηκε τον Τζούρο Όστοϊτς για την πρώτη του προπόνηση

Μετά από τέσσερα περίπου χρόνια οι δύο πρώην συμπαίκτες σε Παρτιζάν Βελιγραδίου, Μπούντουτσνοστ και Εθνική Γιουγκοσλαβίας, συναντήθηκαν ξανά χθες, αυτή την φορά στον ΠΑΟΚ, με τον παλιό Σκεπάνοβιτς να υποδέχεται το νέο μέλος της ομάδας και να αναλαμβάνει να τον γνωρίσει και στους υπόλοιπους.
Ο Τζούρο Όστοϊτς νωρίτερα είχε συναντήσει τον Κώστα Πιλαφίδη και παράλληλα την πρώτη γνωριμία μαζί του, ενώ συμμετείχε στο πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας. Τι τόνισε όμως ο τεχνικός του «Δικεφάλου» για τον νέο παίκτη της ομάδας του;

"Είναι έμπειρος παίκτης, ξέρει πολύ καλά το μπάσκετ και ελπίζουμε ότι θα μας βοηθήσει», ενώ δεν έκρυψε ακόμα πως: « Θα είναι στην δωδεκάδα για τον αγώνα με τον Πανιώνιο, αλλά δεν ξέρουμε σε τι βαθμό θα μπορέσει να μας βοηθήσει".

Στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ επέστρεψε από χθες και ο Λάζαρος Αγαδάκος αλλά και ο Γιάννης Καλαμπόκης που επανήλθε όπως επίσης και ο Ντάριους Ουάσινγκτον που για δεύτερη συνεχόμενη μέρα συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.

* Κλήση από την Εθνική ομάδα των Εφήβων ήρθε στον ΠΑΟΚ για τον Χάρη Γιαννόπουλου.

* Την Κυριακή θα αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη η αποστολή της Σιένα, ενόψει του πρώτου αγώνα με τον ΠΑΟΚ για τους 16 του ULEB Cup.









TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ