ΑΡΗΣ

Στο Λε Μαν για το δύο στα δύο

Στο Λε Μαν για το δύο στα δύο
INTIME SPORTS

Στις 16:30 έφτασε η αποστολή του Άρη στο Λε Μαν όπου αύριο (25/01, 20:00) θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα για την 2η αγωνιστική του LAST 16 του Eurocup.

Οι "κίτρινοι" ταξίδεψαν σήμερα το πρωί από την Αθήνα με προορισμό το Παρίσι και από εκεί οδικώς στο Λε Μαν θέλοντας να πετύχουνε το δύο στα δύο στον δρόμο της πρόκρισης στα προημιτελικά του θεσμού.

Ο προπονητής του Άρη, Σαρόν Ντρούκερ, και ο διεθνής φόργουορντ της ομάδας, Χρήστος Ταπούτος, σε δηλώσεις τους σημείωσαν πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα πρέπει να παρουσιαστεί συγκεντρωμένη και να μην αφήσει το Μιχάλη Κακιούζη και τους συμπαίκτες του να πετύχουνε να επιβάλλουνε τον ρυθμό τους.

" Αύριο θα αντιμετωπίσουμε την γαλλική Λε Μαν, η οποία είναι μια ομάδα με μεγάλη παράδοση στην Ευρώπη. Εμείς από την πλευρά μας βλέπουμε με μεγάλη σοβαρότητα το συγκεκριμένο ματς και σκοπεύουμε να αγωνιστούμε με τον ίδιο τρόπο που παίξαμε και στα προηγούμενα παιχνίδια της διοργάνωσης. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε", τόνισε ο Ντρούκερ.

Από την πλευρά του ο Ταπούτος υπογράμμισε πως: " Αγωνιζόμαστε με μια καλή ομάδα όπως είναι η Λε Μαν. Θέλουμε να κερδίσουμε το αυριανό ματς, γιατί έπειτα από τη νίκη μας την προηγούμενη βδομάδα στην έδρα μας κόντρα στη Μπουντιβέλνικ, θα είναι ένα σημαντικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση".

"Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε άμυνα και επίθεση. Να μην αφήσουμε τον αντίπαλο να επιβάλλει το ρυθμό του ώστε να πάρουμε την νίκη".

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Τζον Τόμας νιώθει καλύτερα μετά το διάστρεμμα που υπέστη στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ με τον 35χρονο Αμερικανό πάουερ φόργουορντ/σέντερ όλα δείχνουν πως θα μπορέσει να αγωνιστεί αύριο στο Λε Μαν.

Κι όσο για τον Γάιο Σκορδίλη που παρέμεινε στην Θεσσαλονίκη παραμένει αμφίβολος και για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανελλήνιο (30/01, 16:30) αφού ταλαιπωρείται από θλάση στην γαστροκνήμη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ