ΑΡΗΣ

Στο προσκήνιο ο Ραϊσεβιτς

Στο προσκήνιο ο Ραϊσεβιτς
INTIME SPORTS

Η χθεσινή (Σάββατο, 19/02) εμφάνιση του Άρη στο κλειστό της Κένεντι απέναντι στο Περιστέρι και ήττα με 84-66 φαίνεται να καθιστά αναγκαία την ενίσχυση της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Κάτι εξάλλου που ουσιαστικά φρόντισε να προαναγγείλει και ο Λευτέρης Σούμποτιτς στις δηλώσεις του στην Συνέντευξη Τύπου για να ακολουθήσει φημολογία για πρώτες σκέψεις απόκτησης του Μίροσλαβ Ραϊσεβιτς.


Το ερώτημα βέβαια για τον ομογενή φόργουορντ που σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη έχει να κάνει με το αν έχει ξεπεράσει πλήρως τον πρόσφατο τραυματισμό του.

" Τις μέρες που βρίσκομαι στην ομάδα έχω διαπιστώσει κάποια πράγματα. Πρέπει η ομάδα να αλλάξει νοοτροπία. Γνωρίζω καλά ότι έχω αναλάβει ένα δύσκολο έργο και πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ. Ίσως να κάνουμε κάποιες αλλαγές για να πετύχουμε τους στόχους μας".


Τάδε έφη στην χθεσινή Συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από το Περιστέρι ο Σούμποτιτς και πλέον απομένει να φανεί κατά πόσο θα υπάρξουνε άμεσα αλλαγές και ποιες θα είναι αυτές.


Είτε με ενδεχόμενη ένταξη στο ρόστερ του Ραϊσεβιτς που γνωρίζει το τι εστί Άρης και από την προηγούμενη πολυετή του παρουσία στην ομάδα της Θεσσαλονίκης είτε με ενδεχόμενη αντικατάσταση του Μπόμπι Μπράουν που πάντως με την χθεσινή του εμφάνιση κόντρα στο Περιστέρι φάνηκε να κερδίζει πόντους παραμονής.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ