ΑΡΗΣ

Στο προσκήνιο ο Βαν Ντεν Σπίγκελ

Στο προσκήνιο ο Βαν Ντεν Σπίγκελ

Το όνομα του 32χρονου διεθνή Βέλγου σέντερ με ύψος 2.14μ. Τόμας Βαν Ντεν Σπίγκελ προστέθηκε στην λίστα των υποψηφίων για την ενίσχυση της ρακέτας του Άρη, λίγες ώρες πριν το ματς με τον Ολυμπιακό.

Ο Σαρόν Ντρούκερ βλέποντας πως ο Αμερικανός σέντερ που επιθυμεί να έχει στην διάθεσή του παραμένει να βρίσκεται στο ρόστερ ομάδας του ΝΒΑ άναψε το πράσινο φως στην διοίκηση της ΚΑΕ για την απόκτηση του διεθνή Βέλγου.

Για τον λόγο αυτό και έγινε ήδη μία πρώτη κίνηση με οικονομική μάλιστα πρόταση στον Βαν Ντεν Σπίγκελ (δεξιά στη φωτό)με αυτό που απομένει να φανεί είναι ποιες θα είναι οι απαιτήσεις του δεδομένου και του υψηλού κασέ του δις κατόχου Ευρωλίγκα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Συγκεκριμένα ο διεθνής Βέλγος σέντερ από το 2001, μετά το πέρασμά του σε Οκάπι και Οστάνδη και με εξαίρεση μία σύντομη επιστροφή του το 2002 στην Οστάνδη, έχει αγωνιστεί σε Φορτιτούντο Μπολόνια (2001-2002, 2002-2004), Βίρτους Ρόμα (2004-2006), ΤΣΣΚΑ Μόσχας (2006-2007), Προκόμ Τρεφλ (2007-2008), ΤΣΣΚΑ Μόσχας (2008) και Ρεάλ Μαδρίτης (2008-2010).

Το δείγμα πάντως ότι ο Ντρούκερ τσεκάρει και την κοινοτική αγορά φανερώνει πως δεν αποκλείεται παραμονή – μέχρι νεοτέρας – του Μπράιαντ Ντάνστον σε αντίθεση με τον Πιέρ Πιρς. Για τον λόγο αυτό και από την κοινοτική αγορά δεν αποκλείεται να απασχολήσει τον τεχνικό του Άρη και ο Μπρούνο Σούντοφ με πολυετή θητεία και στο ΝΒΑ και ο οποίος "κόπηκε" από την ισπανική Βαλένθια.

Στα συν του 30χρονου Κροάτη σέντερ με ύψος 2.21μ. είναι το γεγονός ότι πέρσι στο τελευταίο κομμάτι της κανονικής περιόδου είχε αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα στην Καβάλα. Κι όσο για τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Πιρς το όνομα που προστέθηκε είναι αυτό του 26χρονου Αμερικανού Ζάμπιαν Ντόουντελ που πέρσι αγωνίστηκε σε Μάλαγα και Φίνιξ Σανς.

Από εκεί και πέρα στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ντρούκερ κι εν όψει της αυριανής πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Α1 με τον Ολυμπιακό έχει προγραμματίσει για σήμερα μία τελευταία προπόνηση (23/10, 17:00). Μοναδικοί παίκτες που δεν είναι στα πλάνα του είναι ο τραυματίας Δημήτρης και ο Κώστας Σλούκας βάσει της συμφωνίας στον δανεισμό του από την ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Τέλος στην διάρκεια της σημερινής ημέρας δεν αποκλείεται να υπάρξει εξέλιξη στο θέμα της λύσης του συμβολαίου του Δήμου Ντικούδη σε περίπτωση που υπάρξει συμφωνία ώστε ο διεθνής πάουερ φόργουορντ να μπορέσει να αγωνιστεί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ κόντρα στον Ίκαρο Καλλιθέας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ