ΑΡΗΣ

Στο ψάξιμο για το καλύτερο

ΑΡΗΣ-ΑΕΚ / Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Ματσόν 51;

Η βαριά ήττα από τον Πανελλήνιο αναμένεται να οδηγήσει σε αλλαγές στο ρόστερ του Άρη

Ο Ιταλός τεχνικός σε σχετική ερώτηση που δέχθηκε στην Συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της χθεσινής ήττας απάντησε χαρακτηριστικά ως εξής: "Αυτή την στιγμή όχι. Οι αληθινοί άντρες θα πρέπει να προχωρήσουνε".
Λίγη ώρα αργότερα όμως στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" και μέχρι την ώρα της αναχώρησης της πτήσης για την Θεσσαλονίκη το κινητό τηλέφωνο του Ματσόν δεν είχε σταματήσει να χτυπάει. Το ψάξιμο είχε ήδη ξεκινήσει για να ακολουθήσει και μία πρώτη σχετική κουβέντα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΚΑΕ, Γιάννη Δαμιανίδη.

Η αλήθεια είναι ότι στον Άρη όλες τις τελευταίες μέρες είχαν αρχίσει να τσεκάρουν την αγορά και κυρίως τις λίστες των κοινοτικών σέντερ. Είχαν αρχίσει μάλιστα να έχουν και σχετικές κουβέντες με εκπροσώπους παικτών θέλοντας να καλύψουν την μία κενή θέση κοινοτικού που υπάρχει στο ρόστερ από το καλοκαίρι.

Από χθες το βράδυ όμως τα δεδομένα φαίνεται να αλλάζουν αν και όσον αφορά την θέση του σέντερ του ίσως απασχολήσει όπως και το καλοκαίρι ο ύψους 2.15μ. διεθνής Τσέχος Οντρέι Σταρόστα που δίνεται ως δανεικός από την Σαραγόσα. Σύμφωνα με την φημολογία που αναπτύχθηκε άγνωστο μοιάζει πλέον το μέλλον του Αμερικανού Σον Μάρσαλ στο δυναμικό του Άρη. Ανάλογη σκέψη υπήρξε και για τον άλλο Αμερικανό της ομάδας Σπένσερ Νέλσον μετά από την κοιλιά που έχει ακολουθήσει του τραυματισμού του που έμεινε εκεί.

Όπως και να έχει πάντως από σήμερα και παράλληλα με το ψάξιμο για το τι υπάρχει στην αγορά στον Άρη καλούνται να στρέψουν την προσοχή τους και στο εντός έδρας ντέρμπι της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό στο Αλεξάνδρειο. Ο Ματσόν ωστόσο θεωρείται σίγουρο ότι θα ξεκινήσει με μία αρκετά μεγάλης χρονικής διάρκειας ανάλυση της χθεσινής εμφάνισης με τον Πανελλήνιο στο κλειστό της Κυψέλης πριν την πρώτη προπόνηση.






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ