ΠΑΟΚ

Στο ψάξιμο και πάλι για άσο

Για έναν πλέι μέικερ ψάχνει ο ΠΑΟΚ, μετά την οριστική απώλεια του Ιβάν Ζορόσκι που κατέληξε στον Πανιώνιο

Που θα κινηθεί λοιπόν ο ΠΑΟΚ για τον άσο της νέας χρονιάς; Η αναζήτηση αρχίζει από την αρχή με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να στρέφεται και πάλι λογικά στους Κόλιεβιτς και Στεφάνοφ ενώ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο επανεξέτασης της περίπτωσης του Αμερικανού Ντέρεκ Ραίβιο.
Για να γίνει κάτι τέτοιο όμως θα πρέπει ο 23χρονος και 1.92μ. με εντυπωσιακά νούμερα στο Γκονζάγκα να πάρει στην κατοχή του το βελγικό διαβατήριο μια και γεννήθηκε στην Αντβέρπ που θα του επιτρέψει να αγωνίζεται ως κοινοτικός και όχι ως ξένος. Ο Ραίβιο στην τελευταία του χρονιά αξίζει να σημειωθεί ότι είχε 18 πόντους με 96% στις βολές και 41% στα τρίποντα, 3.1 ριμπάουντ, 2.6 ασίστ και 1.5 κλεψίματα σε 36΄ συμμετοχής.

Εκτός των άλλων πάντως στον ΠΑΟΚ δεν αποκλείεται να εξετάσουν εκ νέου και την περίπτωση του Γιάννη Γκαγκαλούδη ο οποίος συνεχίζει να παραμένει ελεύθερος. Όπως και να έχει στο συγκεκριμένο θέμα είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις από το Σαββατοκύριακο και μετά, μετά δηλαδή την άφιξη του Ταμπ Μπάλντγουιν στην Θεσσαλονίκη.

Σε αντίθεση πάντως με τον Ιβάν Ζορόσκι με τον 27χρονο Μαμουτού Ντιαρά δεν φαίνεται πως θα υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα. Ο εκπρόσωπος του διεθνή Γάλλου φόργουορντ, Μπούνα Ντζάι, σε δηλώσεις του από τις ΗΠΑ στην εφημερίδα Metrosport τόνισε πως: " Μιλάμε καιρό με τον ΠΑΟΚ για τον Ντιαρά και είμαστε πολύ κοντά στην υπογραφή.

Το πρωί πήρα την επίσημη προσφορά της ομάδας, είμαστε σύμφωνοι με όλους τους όρους, την έστειλα στον Μαμούτου, συμφωνεί και αυτός, θέλει να παίξει στον ΠΑΟΚ και πιστεύω ότι πριν την Παρασκευή (σ.σ. αύριο) θα έχει στείλει το συμβόλαιο. Μπορούμε να πούμε ότι πρόκειται για τελειωμένη δουλειά

...".




TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ