EUROLEAGUE

Στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα ο Δημήτρης Ιτούδης

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ψηλά στη λίστα της Μπαρτσελόνα βρίσκεται το όνομα του Δημήτρη Ιτούδη, όπως αποκάλυψαν οι Bald Brothers Σπύρος Καβαλιεράτος και Χάρης Σταύρου.

Ο αποκλεισμός από το Final Four ήταν ένα αποτέλεσμα που πόνεσε τη Μπαρτσελόνα. Το 2-3 στη σειρά των playoffs με τον Ολυμπιακό άφησε τους Καταλανούς εκτός της ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ, με τον οργανισμό να προσανατολίζεται σε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας καθώς ο Ρότζερ Γκριμάου έκανε καλή δουλειά, χωρίς ωστόσο να πετύχει τον μεγάλο στόχο της σεζόν.

Η Μπάρτσα ξεκινάει την Τετάρτη (29/5) τα ημιτελικά της Liga Endesa με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη, την ίδια στιγμή όμως έχει ήδη ξεκινήσει την προεργασία για τη διαδοχή του Γκριμάου. Με το όνομα του Δημήτρη Ιτούδη να μη βρίσκεται απλώς στη λίστα, όπως αποκάλυψαν την Τρίτη (28/5) οι Bald Brothers Σπύρος Καβαλιεράτος - Χάρης Σταύρου, αλλά και αρκετά ψηλά σε αυτή, από τη στιγμή που είναι ο κορυφαίος free agent της ευρωπαϊκής αγοράς. Ο Έλληνας προπονητής παρακολούθησε το Final Four και εργάστηκε ως σχολιαστής/αναλυτής για τη EuroLeague, στην οποία φαίνεται πως θα επιστρέψει σύντομα.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΤΟΥΔΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ