ΤΡΙΚΑΛΑ

"Στόχος η καθιέρωση"

"Στόχος μας η καθιέρωση" τόνισε ο Γιαννούλας. "Υπευθυνότητα, οργάνωση κι υπομονή" δήλωσε ο Αγγέλου

Αγγέλου: "Υπευθυνότητα, οργάνωση και υπομονή"


Ο Βαγγέλης Αγγέλου δήλωσε ικανοποιημένος από τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διεξάγεται η προετοιμασία στην Πορταριά:

"Είμαστε στην φάση της προετοιμασίας που είναι η βάση της χρονιάς που έρχεται και είμαστε ευχαριστημένοι που ξεκινήσαμε όλοι μαζί αυτή την προσπάθεια. Πιστεύω ότι με την βοήθεια του Θεού όλα τα πράγματα θα πάνε καλά και θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις δύσκολες συνθήκες του πρωταθλήματος με υπευθυνότητα, μεγάλη οργάνωση και υπομονή".

Ο προπονητής του ΑΣ Τρίκαλα μίλησε ακόμη για την νέα ομάδα που έχει δημιουργηθεί και για τις δυσκολίες που συνεπάγεται από αυτό: "Έχουμε μία νέα ομάδα και σε ηλικία και σε εμπειρίες αλλά και σε ομοιογένεια και θα χρειαστεί να είμαστε συνέχεια από πάνω με μεγάλη οργάνωση και με μεγάλη προσήλωση στην δουλειά που κάνουμε. Έχουμε κάποια μικροπροβλήματα αλλά νομίζω πως η οργάνωση μας είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο και μέσα και έξω από το γήπεδο".


Τέλος, εξέφρασε την βεβαιότητα του ότι ο κόσμος θα είναι στο πλευρό της ομάδας και φέτος: "Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους και μία καλή προσπάθεια από την ομάδα με την στήριξη του κόσμου που πιστεύω ότι θα τον έχουμε δίπλα μας και φέτος".

Γιαννούλας: "Στόχος μας η καθιέρωση"

Ο πρόεδρος του ΑΣ Τρίκαλα Γιώργος Γιαννούλας που βρέθηκε στην Πορταριά δήλωσε: "Η ομάδα μας προετοιμάζεται σε αυτό το πανέμορφο μέρος στην Πορταριά. Έχουμε κάνει πολλές αλλαγές φέτος θέλοντας να ενισχύσουμε την ομάδα και να την κάνουμε πιο ευέλικτη.

Στόχος μας είναι η ομάδα μας να καθιερωθεί στην Α1 κατηγορία με την στήριξη όλων και δικαιούμαστε να έχουμε μία ομάδα που να εκπροσωπεί επάξια την Θεσσαλία. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα απολαύσει ωραία παιχνίδια και θα περάσουμε ωραία την φετινή σεζόν".



Πάουελ: "Θα κάνουμε πολλές νίκες"


Ο πρώην NBAer Κασίμπ Πάουελ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την προετοιμασία στο Πήλιο: "Είναι μία πολύ καλή προετοιμασία για όλους μας αφού είμαστε εδώ συγκεντρωμένοι σαν ομάδα. Αποκτούμε χημεία, μαθαίνουμε νέα πράγματα και γνωρίζουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου.

Είναι πολύ καλό επίσης που μένουμε όλοι μαζί από το πρωί μέχρι το βράδυ και γνωριζόμαστε καλύτερα ο ένας με τον άλλον.Όταν το πρωτάθλημα ξεκινήσει θα είμαστε έτοιμοι και θα βγούμε στο γήπεδο 100% έτοιμοι".



Ο Πάουελ μίλησε ακόμη και για την επιστροφή του στην Ελλάδα: "Είμαι ενθουσιασμένος που επέστρεψα στην Ελλάδα καθώς είναι ένα από τα αγαπημένα μου μέρη να παίζω μπάσκετ. Είμαι ακόμη πιο χαρούμενος γιατί ήρθα στα Τρίκαλα, σε μία πόλη που υποστηρίζει την ομάδα".

Τέλος σημείωσε πως η ομάδα μπορεί να αποτελέσει την έκπληξη του πρωταθλήματος: "Πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε πολλούς να εκπλαγούν στο πρωτάθλημα. Η ομάδα έκανε πέρυσι ένα πολύ καλό δεύτερο γύρο και πιστεύω ότι και φέτος μπορούμε να πετύχουμε πολλές νίκες και να γίνουμε η έκπληξη του πρωταθλήματος".

Αποστολίδης: "Πολύ καλές συνθήκες".


Ο Γιώργος Αποστολίδης μίλησε και αυτός με καλά λόγια για την προετοιμασία: "Η προετοιμασία πάει πολύ καλά μέχρι τώρα και δουλεύουμε πολύ καλά υπό τις οδηγίες ενός άριστου προπονητικού επιτελείου. Το μέρος είναι πολύ όμορφο, οι συνθήκες είναι πολύ καλές και πιστεύω ότι κάνουμε πολύ καλή δουλειά έως τώρα".


Όσο για τους στόχους; "Το ρόστερ μας είναι πολύ δυνατό αλλά δεν μπορούμε ακόμη να μιλήσουμε για στόχους αφού δεν ξέρουμε τις άλλες ομάδες. Πέρυσι η ομάδα έκανε καλή πορεία, φέτος πιστεύω ότι θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί ώστε να πετύχουμε κάτι καλύτερο".


Τέλος χαρακτήρισε πολύ καλή την επιλογή του να έρθει στα Τρίκαλα: "Η επιλογή μου να έρθω στα Τρίκαλα ήταν πολύ καλή. Ο κόσμος πιστεύω θα αγκαλιάσει την ομάδα και αν τον έχουμε δίπλα μας θα κάνουμε μία πολύ καλή πορεία".

Εϊμπραμς: "Αποκτούμε χημεία σιγά σιγά"


Ο Αμερικανός Ει Τζέι Εϊμπραμς δήλωσε για την προετοιμασία: "Εάν συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά μπορούμε να γίνουμε μία πολύ καλή ομάδα καθώς όλοι προσπαθούν να βελτιωθούν μέσα από την προπόνηση. Έχω την αίσθηση ότι αποκτούμε μία χημεία σιγά σιγά και αυτό θα φανεί μέσα στο γήπεδο.

Ένα κριτήριο και τα επόμενα δυνατά φιλικά παιχνίδια που θα δώσουμε όπου και θα δούμε πως στεκόμαστε σαν ομάδα μέσα στο γήπεδο".




Τέλος χαρακτήρισε καλή την επιλογή του να έρθει στην Ελλάδα: "Όλα είναι υπέροχα εδώ και το επίπεδο του μπάσκετ είναι πολύ υψηλό".

Κατσαρές: "Πάθος και ενέργεια στο γήπεδο"



Ο Νίκος Κατσαρές που για 3η συνεχόμενη χρονιά θα αγωνίζεται στον ΑΣ Τρίκαλα δήλωσε: "Το κλίμα είναι πολύ καλό στην ομάδα και οι εγκαταστάσεις στις οποίες προετοιμαζόμαστε ιδανικές. Δουλεύουμε πολύ σκληρά και πιστεύω ότι το αποτέλεσμα θα φανεί όταν αρχίσει το πρωτάθλημα. Έχουμε μία νεανική ομάδα που θα βγάλει αρκετό πάθος και ενέργεια μέσα στο γήπεδο".

Ο Νίκος Κατσαρές έδωσε και μία υπόσχεση στους Τρικαλινούς. φιλάθλους: "Φέτος θα έχουμε περισσότερες χαρές και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας όπως και τα προηγούμενα χρόνια".





























TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ