STOIXIMAN GBL

Stoiximan Basket League: Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται τον Άρη στο πρώτο παιχνίδι μετά από το Final Four, πού θα δείτε τον αγώνα

Stoiximan Basket League: Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται τον Άρη στο πρώτο παιχνίδι μετά από το Final Four, πού θα δείτε τον αγώνα
ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται τον Άρη για το Game 1 των ημιτελικών της Stoiximan Basket League. Πού θα δείτε το παιχνίδι .

Επιστροφή στις εγχώριες διοργανώσεις για τον Παναθηναϊκό AKTOR, ο οποίος υποδέχεται τον Άρη για τα ημιτελικά της Stoiximan Basket League (31/5, 20:15, ΕΡΤ3, Match Center στο SPORT24).

Οι πράσινοι προέρχονται από την κατάκτηση της EuroLeague στο Βερολίνο και το ΟΑΚΑ θα είναι σε γιορτινή ατμόσφαιρα, αφού θα υψωθεί το σχετικό banner, θα παρουσιαστεί η φανέλα με το έβδομο αστέρι, ενώ θα τραγουδήσει και ο γνωστός τραγουδιστής Νίνο.

Οι κίτρινοι προέρχονται από την πρόκριση στην τετράδα της Stoiximan Basket League, σε ένα παιχνίδι με αντίπαλο τον Προμηθέα στην Πάτρα, το οποίο κρίθηκε από το "τρελό" buzzer beater τρίποντο του Βασίλη Τολιόπουλου.

Η ομάδα του Αταμάν φιλοδοξεί να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί μπροστά στο κοινό της, το οποίο εξάντλησε τα εισιτήρια, ενώ εκείνη του Καστρίτη να βάλει δύσκολα στους πράσινους και να διεκδικήσει τις πιθανότητές της.

TAGS STOIXIMAN GBL ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ