STOIXIMAN GBL

Stoiximan Basket League: Οι ημέρες και οι ώρες των αγώνων του Παναθηναϊκού AKTOR και του Ολυμπιακού μετά την επιστροφή από το Final Four

Stoiximan Basket League: Οι ημέρες και οι ώρες των αγώνων του  Παναθηναϊκού AKTOR και του Ολυμπιακού μετά την επιστροφή από το Final Four
EUROKINISSI

Οι δύο "αιώνιοι" αντίπαλοι μετά από το πέρασμά τους στο Final Four της EuroLeague, με τον Παναθηναϊκό AKTOR να φτάνει στην κορυφή και τον Ολυμπιακό να τερματίζει στην τρίτη θέση, στρέφουν πλέον την προσοχή τους στα playoffs της Stoiximan Basket League.

Η EuroLeague ολοκληρώθηκε για την σεζόν 2023-24 με τον Παναθηναϊκό AKTOR να είναι πλέον πρωταθλητής Ευρώπης και τον Ολυμπιακό να τερματίζει στην τρίτη θέση.

Από εδώ και πέρα, οι δύο "αιώνιοι" στρέφουν όλη την προσοχή τους στα playoffs της Stoiximan Basket League και την κατάκτηση του εγχώριου πρωταθλήματος. Ο νέος βασιλιάς της Ευρώπης θα αναμετρηθεί με τον Άρη στα ημιτελικά, ενώ οι Πειραιώτες θα βρεθούν αντιμέτωποι με το Περιστέρι bwin.

Το πρόγραμμα των ημιτελικών της Stoiximan Basket League

  • Game 1: Ολυμπιακός - Περιστέρι bwin (30/5, 20:15)
  • Game 2: Περιστέρι bwin - Ολυμπιακός (1/6, 17:15)
  • Game 3: Θα οριστεί εάν χρειαστεί


  • Game 1: Παναθηναϊκός AKTOR - Άρης (31/5, 20:00)
  • Game 2: Άρης - Παναθηναϊκός AKTOR (2/6, 16:45)
  • Game 3: Θα οριστεί εάν χρειαστεί

Σημειώνεται ότι η ημερομηνία έναρξης των τελικών θα είναι η Τετάρτη (5/6), εάν και εφόσον οι σειρές δεν χρειαστούν τρίτο ματς για να ολοκληρωθούν.

TAGS STOIXIMAN GBL ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ