STOIXIMAN GBL

Stoiximan GBL: Η ΕΡΤ εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα για τρία ακόμα χρόνια - Αυτό είναι το ποσό της συμφωνίας

Stoiximan GBL: Η ΕΡΤ εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα για τρία ακόμα χρόνια - Αυτό είναι το ποσό της συμφωνίας
INTIME

Από την ΕΡΤ θα προβάλλονται οι αγώνες της Stoiximan GBL για τρία ακόμα χρόνια (2+1). Το συνολικό ποσό που θα προσφέρει η κρατική τηλεόραση και ο ρόλος της COSMOTE.

ΕΣΑΚΕ και ΕΡΤ θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους, με την κρατική τηλεόραση να εξασφαλίζει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Stoiximan GBL για τα επόμενα τρία χρόνια (2+1).

Το ποσό που θα προσφέρει η ΕΡΤ στις ομάδες φτάνει στα 20 εκατομμύρια ευρώ. Για την ακρίβεια θα δώσει από 6.5 εκατομμύρια ευρώ τα δύο πρώτα χρόνια και άλλα 7 εκατομμύρια ευρώ τον τρίτο χρόνο της συμφωνίας.

Σε ό,τι αφορά τον καταμερισμό στις ομάδες, ο πρωταθλητής προβλέπεται να εισπράτει 100.000 ευρώ παραπάνω από τον φιναλίστ, ενώ η ΕΡΤ θα προσφέρει και κάποια bonus κατάταξης, ιδίως στις ομάδες της περιφέρειας.

Παράλληλα, η COSMOTE αποτελεί επίσης κομμάτι του εν λόγω deal, δίνοντας 1.5 εκατομμύρια ευρώ για τρία χρόνια, ούτως ώστε να μπει το logo της στο κέντρο του παρκέ κάθε γηπέδου ομάδας που αγωνίζεται στην Stoiximan GBL.

TAGS STOIXIMAN GBL ΕΣΑΚΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΛΑΥΡΙΟ ΜΑΡΟΥΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ