ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Stoiximan Super Cup, Ολυμπιακός: Χωρίς ΜακΚίσικ στον ημιτελικό με το Περιστέρι

Stoiximan Super Cup, Ολυμπιακός: Χωρίς ΜακΚίσικ στον ημιτελικό με το Περιστέρι
INTIME

Λίγες ώρες πριν ο Ολυμπιακός αντιμετωπίσει το Περιστέρι bwin για μία θέση στον τελικό του Stoiximan Super Cup έγινε γνωστό ότι ο Σακίλ ΜακΚίσικ είναι ο ξένος παίκτης που θα μείνει εκτός από τον αποψινό ημιτελικό.

Ολυμπιακός και Περιστέρι bwin ρίχνονται στη μάχη των ημιτελικών του Stoiximan Super Cup (28/9, 20:45, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24), με το βλέμμα στην πρόκριση στον τελικό και στην διεκδίκηση του πρώτου τίτλου της σεζόν.

Από την αποψινή αναμέτρηση θα απουσιάσει ο Σακίλ ΜακΚίσικ, με την ερυθρόλευκη ΚΑΕ να ενημερώνει πως ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ θα είναι ο παίκτης που θα τεθεί εκτός 12αδας λόγω του περιορισμού της παρουσία έξι ξένων σε αυτή.

Πρόκειται για μία αναμενόμενη απόφαση - στην οποία είχαν αναφερθεί και οι Χάρης Σταύρου και Βασιλική Καραμούζα στις προβλέψεις τους για την 6αδα του Ολυμπιακού στον ημιτελικό - δεδομένου ότι ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ επέστρεψε στις προπονήσεις των "ερυθρολεύκων" πριν από μερικές ημέρες, αφού ταλαιπωρήθηκε από τενοντίτιδα επιγονατιδικού στο ένα του γόνατο. Υπενθυμίζεται ότι εκτός παραμένουν και οι τραυματίες Νίκολα Μιλουτίνοβ, Μουσταφά Φαλ και Κίναν Έβανς.

Κάπως έτσι οι έξι ξένοι που θα αγωνιστούν σήμερα για τον Ολυμπιακό θα είναι οι: Νάιτζελ Γουίλιαμς - Γκος, Λούκα Βιλντόσα, Εβάν Φουρνιέ, Άλεκ Πίτερς, Φίλιπ Πετρούσεβ, Μόουζες Ράιτ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN SUPER CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ